Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Nacht van de Abonnees 7/07/2018

Op 7 juli 2018 vanaf 19u15 ontvangt Plopsaland De Panne opnieuw 10.000 abonnees voor een avond vol leuke optredens, extra animatie en heel veel verrassingen. Elke abonnee (Plopsa-FunCard, BumbaCard, GoldCard) mag bovendien 1 vergezellende persoon meenemen aan het voordelige tarief van €10,99! Reserveer snel jouw aanwezigheid want de plaatsen zijn beperkt.

Opgepast! Enkel geldig in combinatie met een geldig Plopsa-abonnement op 7/07/2018!

PRIMEUR: DEZE TOPARTIESTEN MAKEN ER SAMEN MET JULLIE EEN ONVERGETELIJKE AVOND VAN!
 

PROGRAMMA:

20:30  K3
21:05  Gers Pardoel
21:35  DJ ZIna
23:00  Vuurwerk


K3:
De meiden van K3 zijn niet weg te slaan uit de hitparades en zakken op 7 juli 2018 opnieuw af naar Plopsaland De Panne om er een knalfeest van te maken! Zing en dans mee met Hanne, Marthe en Klaasje!

Gers Pardoel:
De Nederlandse rapper Gers Pardoel laat iedereen zijn hart sneller slaan en zet gegarandeerd het Dorpsplein op stelten! ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’ zijn slechts enkele van zijn vele hits!

Bovendien ontvang je de hele avond: 25% korting op alle aankopen in de winkels*, restaurants en op souvenirfoto’s aan de ingang van het park**

Inkom mogelijk vanaf 19u15 en enkel op vertoon van een geldige FunCard, BumbaCard of GoldCard in combinatie met je toegangsticket. De vergezellende persoon moet samen met de abonnee het park betreden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Vooraf online reserveren is zowel voor abonnees als voor vergezellende personen vereist.

Vlot verkeer, zo mis je niets van het feest!

We willen je er graag op wijzen dat we een grote drukte verwachten. Ben je in de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te komen? Dan raden wij dit zeker aan. De Kusttram van De Lijn biedt een voordelige heen & terug formule aan vanuit elke badplaats naar Plopsaland De Panne (meer info hieronder).

Of neem de fiets! De pedalen en jouw sportief karakter brengen je naadloos tot bij de ingang van Plopsaland De Panne. Voor de gelegenheid zullen extra fietsenstallingen voorzien worden.
Kom je toch met de auto? Volg dan goed de aanwijzingen van onze medewerkers. Zij begeleiden je vlot naar de beschikbare plaatsen. 

Kom voordelig met De Kusttram van De Lijn! 

Wil je de auto thuis laten staan en toch snel & makkelijk tot bij 'de grote gele deur' van Plopsaland De Panne komen? De Lijn biedt een speciaal evenementenbiljet ‘Kust’ voor de Kusttram aan voor maar € 4 (i.p.v. € 6). Deze tickets, voor een rit heen en terug vanaf een Kusttramhalte naar keuze, zijn op zaterdag 7 juli verkrijgbaar in de Lijnwinkels langs de kust.

Halte: De Panne Plopsaland


* Behalve voor de huur van bolderkarren, lockers & de aankoop van tickets en/of abonnementen

** Of een gelijkwaardig voordeel bij de games, korting niet geldig in de Outlet Store en bij de automaten. 

Opgelet: het park is open van 10u tot 18u. De deuren openen opnieuw vanaf 19u15 voor de ‘Nacht van de Abonnees'.

Voordelen en programma steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Gesloten op:Elke openingsdag