Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Piet Piraat Halloween

Vier Halloween met Piet Piraat en Berend Brokkenpap!

Boe! Ben jij klaar voor het grote griezelfeest van de Lage Landen? Trek dan je meest angstaanjagende outfit aan en trek naar Plopsaland De Panne. De Pompoenkoning heeft 3 van zijn vrienden uitgenodigd om het Bal van de Pompoenkoning op te luisteren met leuke animatie. Maak kennis met de zangtalenten van Urzula de heks, de goocheltrucjes van Larz de vampier en de circuskunstjes van Gummie de mummie.  De beste artiest wint het Magische Amulet. Ben jij ook benieuwd wie hem zal winnen?

Ook Piet Piraat en Berend Brokkenpap komen oog in oog te staan met een mummie tijdens de Piet Piraat Halloweenshow in het Plopsa Theater. Duik jij mee in dit griezelavontuur?

 Als je extra lang wil huiveren ben je welkom op de Ketnet Halloween Nocturnes! Tijdens deze dagen zetten Ketnet-helden het park op stelten en wordt dit huiveringwekkende halloweenfeest afgesloten met een betoverend vuurwerk.

 Kom jij als piraat, heks, monster of een andere griezel Halloween vieren in Plopsaland De Panne?

 

 

Open:oktober
28, 29
november
04, 05