Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Holiday Suites Bray-Dunes

BESCHRIJVING

Deze ruime nieuwbouw vakantieappartementen zijn uitgerust voor 4, 5 en 6 personen. De nieuwe appartementen zijn voorzien van alle comfort: stijlvolle afwerking, badkamer met douche en wc, volledig uitgeruste keuken met koffiezet, vaatwas en microgolf, kabeltelevisie met flatscreen. Bovendien is er ook een balkon met tuinmeubelen. Daarnaast voorzien onze bedden u van een 5* slaapcomfort die u een optimale rust garanderen.

 

  • Type 40: appartement max. 4 personen: ca. 32 m2, woonkamer, slaapkamer met 2 bedden, afgescheiden slaaphoek met dubbel bed.
  • Type 50: appartement max. 5 personen: ca. 35 m2, woonkamer, slaapkamer met 2 bedden, afgescheiden slaaphoek met stapelbed voor 3 personen.
  • Type 60: appartement max. 6 personen: ca. 42 m2, woonkamer, slaapkamer met 2 bedden, afgescheiden slaaphoek met stapelbed en zetelbed in de leefruimte.

 

LIGGING

Op een boogscheut van De Panne en slechts 5 km van Plopsaland, ligt het charmante Franse kustdorpje Bray-Dunes.
Grenzend aan het ongerepte natuurreservaat ‘Les Dunes du Perroquet’, vormt het de ideale uitvalbasis voor lange strandwandelingen, trektochten door de duinen of een trip naar het nabijgelegen Dunkerque.
Lekkere restaurantjes en brasserieën zorgen voor culinair genot en leuke momenten met zijn tweetjes, familie of vrienden.
Het ganse jaar door worden er ook door de gemeente tal van activiteiten georganiseerd, met als hoogtepunt een jaarlijks folklorefestival in de maand juli. 

 

GEGEVENS

Straat/Rue: Rue des Margats

Plaats/Commune: Bray-Dunes

Nr.: 163-173

Postcode/code Postal: 59123

Tel.: 0032 2 512 92 40

Email: info@holidaysuites.eu

Website: www.holidaysuites.be/arrangementen/plopsaland-de-panne-arrangement/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/holidaysuites