Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Ibis De Panne

BESCHRIJVING

Dit nieuwe hotel ligt op slechts 2km van Plopsaland die makkelijk bereikbaar is met de kusttram die u aan het park oppikt & op slechts 200m van het hotel afzet. 79 kamers ingericht volgens het nieuwste design van ibis. Het hotel ligt vlak bij het strand van De Panne aan het begin van de winkelstraat & op een boogscheut van de markt van De Panne. Combineer een bezoek aan Plopsaland met een uitstap in de natuurreservaten van De Panne.Het hotel ligt dicht bij de herdenkingsmonumenten van de Eerste Wereldoorlog en is gemakkelijk te bereiken per trein, tram en auto.

LIGGING

Ibis De Panne is gelegen aan het begin van de winkelstraat van De Panne op slechts 500m van de zeedijk van De Panne. Gelegen op de hoek van de Veurnestraat & Zeelaan, is het hotel makkelijk bereikbaar via wagen en beschikt het eveneens over een ondergrondse parking aan € 12 per dag.

GEGEVENS

Zeelaan 2
8660 De Panne        
Tel.: +32 58 42 90 80
Fax.: +32 58 42 90 81
Email: H8131@accor.com
Website