Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Bestcamp

Beschrijving

Ontdek het beste van België met BestCamp!

Combineer uw bezoek aan Plopsaland De Panne met een verblijf in een nieuwe luxe stacaravan van BestCamp in Nieuwpoort of Westende. De kindvriendelijke vakantieparken beschikken over eersteklas faciliteiten en liggen dicht bij het strand. Ideaal voor gezinnen met kinderen! De kusttram stopt voor de ingang van Plopsaland.

Ligging

Zowel Kustpark Strand Westende als Camping Nieuwpoort zijn meer dan een uitstekende uitvalsbasis voor uw bezoek aan Plopsaland de Panne. Op beide vakantieparken heeft BestCamp in 2010 en 2011 nieuwe luxe stacaravans geplaatst, met 2 of 3 slaapkamers, ideaal voor gezinnen. Op en rondom de parken is van alles te doen. Maar ook het ritje met de kusttram naar Plopsaland is al een belevenis.

Kustpark Strand Westende

Het kustpark ligt op slechts 800 meter van het strand en de zee. Op de gezellige boulevard van Westende en ook op het vakantiedomein is van alles te doen voor de kinderen in de speeltuinen, de recreatiezaal en sportterreinen.

Camping Nieuwpoort

Camping Nieuwpoort is een prima stek voor watersport liefhebbers. De camping ligt aan een recreatieplas en op slechts 5 kilometer van het strand. Het mooie zwembad, de sportterreinen en de hertenweide maken het plezier compleet. 

Gegevens

Kijk voor meer informatie, aanbiedingen en arrangementen op de website van Bestcamp