Beleef een magische winter in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 15 november 2019

Plopsaland De Panne is helemaal klaar voor de gezelligste periode van het jaar! Tijdens Winter Magic transformeert het park in een feeëriek winterlandschap met kerstbomen, winterse animatie en duizend-en-één betoverende lichtjes. Ook de gloednieuwe Dino Splash blijft deze winter geopend!

Op zoek naar pretparkplezier tijdens de wintermaanden? Dan ben je welkom in Plopsaland De Panne: het enige Belgische outdoorpretpark dat tijdens de winter geopend is. Nog tot en met 5 januari 2020 geniet je er van Winter Magic met magische decoratie, ontelbare kerstbomen en duizenden betoverende lichtjes! Maar er is meer...

Gratis schaatspiste

Gratis schaatspiste

Tussen de kerstbomen en lichtjes vind je de sfeervolle Cécémel Schaatspiste midden op het Dorpsplein. Trek je schaatsen aan en toon je meest sierlijke pirouettes! Je eerste stapjes op het ijs? Geen probleem, zowel jong als oud beleven uren schaatsplezier op deze gratis ijspiste!

Magisch Lichtfestival

Op de Big&Betsy Hoeve vind je het kleurrijke Lichtfestival. Je wandelt er tussen tientallen magisch verlichte sculpturen met je Plopsa-vriendjes in de hoofdrol!

Om het Lichtfestival volledig tot z'n recht te laten komen, blijft Plopsaland De Panne deze winter iedere dag (behalve op 24, 25 en 31 december 2019 en 1 januari 2020) tot 19:00 uur geopend!

 

 

 

   
Lichtfestival
#LikeMe tijdens Ketnet Kerst

#LikeMe tijdens Ketnet Kerst

Beleef een coole winter met al je Ketnet-helden tijdens Ketnet Kerst in Plopsaland De Panne! Van 26 tot en met 30 december kan je er de cast van Nachtwacht ontmoeten en een te gekke foto maken met de muzikale bende van #LikeMe. De dag wordt afgesloten met een spetterende vuurwerkshow!

PAW Patrol Show

Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol zijn onderweg naar Plopsaland De Panne voor een spannend avontuur! Het is een hele speciale dag in Avonturenbaai: het is Vriendjesdag! Natuurlijk vieren Chase, Marshall en Skye dit gezellige feest niet zonder hun allergrootste vrienden, namelijk: alle bezoekers van Plopsaland De Panne!

Kom jij samen met jouw tv-helden zingen en dansen in de Avonturenbaai?

 

 

   
PAW Patrol
Dino Splash

Meer dan 50 attracties én de Dino Splash!

Uiteraard zijn ook de meer dan 50 attracties van Plopsaland De Panne geopend tijdens Winter Magic! Schreeuw dus de longen uit je lijf tijdens een ritje in Anubis The Ride, ontdek het wondere Bos van Plop en maak een wilde rit door de Alpen in Heidi The Ride...

Nieuw dit jaar is dat ook de Dino Splash tijdens de winter geopend blijft wanneer de weersomstandigheden het toelaten! Waag je dus aan een avontuurlijke rit doorheen het territorium van de prehistorische dino's en baan je een weg langs kolkende vulkanen en lavastromen.

Kom ook een magische winter beleven!

Bestel nu je tickets voor Plopsaland De Panne en geniet van het gezellige Winter Magic!

Bestel je tickets