#LikeMe en Tik Tak krijgen eigen attracties in Ketnet-zone in Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne wordt op dit moment hard gewerkt aan de vernieuwde Ketnet-zone. Vanaf komende lente zal de zone volledig in het teken staan van de populaire, muzikale jeugdserie #LikeMe en het iconische kinderprogramma Tik Tak. De officiële opening zal plaatsvinden tijdens het Ketnet Feestweekend van 26 tot en met 29 mei 2022.

#LikeMe Coaster

#LikeMe Coaster

De achtbaan Viktors Race wordt omgebouwd tot de #LikeMe Coaster, waarin je samen met Caro, Camille, Vince en Yemi een razendsnelle achtbaanrit maakt. #LikeMe is zeker geen onbekende voor Plopsaland De Panne, heel wat Plopsa-fans hebben al genoten van de vele liveoptredens en Meet & Greets de voorbije jaren.

Voor de allerkleinsten is er Tik Tak: een waterattractie waarbij je een boottochtje maakt doorheen de wereld van Tik Tak. De attractie, tot nu toe bekend als Kaatje zoekt Eendje, neemt je mee op een rustige bootvaart langs bekende iconen van het beroemde Ketnetprogramma.

Tik Tak
Ketnet-zone

Plopsaland De Panne is tijdens de maanden februari en maart geopend op woensdag, zaterdag en zondag en gedurende de volledige krokusvakantie. Vanaf de paasvakantie kan je opnieuw dagelijks het park bezoeken. Reserveren blijft verplicht en kan hier.

Naast de vernieuwde Ketnet-zone plant Plopsaland De Panne nog heel wat investeringen in de nabije toekomst. Zo wordt momenteel gebouwd aan Circus Bumba, een gloednieuwe indoorzone in het thema van de populaire clown met twee attracties waaronder een dark ride, een theater, restaurant en winkel.