Niet te missen: Magic Bubble Nights in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2019

Op vrijdagen 9 en 16 augustus 2019 wordt Plopsaland De Panne nog net iets magischer dan anders. Wanneer de avond valt, vult het Dorpsplein zich met duizenden mysterieuze bellen... Kom langs en laat je betoveren!

Duizenden bellen

Plopsaland De Panne wordt deze zomer voor het eerst overspoeld door duizenden fonkelende luchtbellen. Tijdens de Magic Bubble Nights toveren vier enorme bellenblazers het Dorpsplein om tot een waar bubbelparadijs. De magische bellen, elk gevuld met een sprookje, vullen het Dorpsplein en wonderlijke wezens nodigen je uit om samen de mysterieuze bellenwereld te ontdekken!

Op 9 en 16 augustus – telkens om 18:30, 19:15, 20:00, 20:45, 21:30 en 22:15 uur – barst het bubbelfeest los op het Dorpsplein. Een niet te missen moment!

Magic Bubble Nights
Magic Bubble Nights
Magic Bubble Nights

Wonderlijke wezens

Terwijl de bellen zorgen voor een prachtig luchtspektakel, zorgen enkele wonderlijke wezens uit de mythische bellenwereld voor entertainment op de grond.

Ontmoet Assepoester

Ontmoet Assepoester

Deze winter kan je de musical Assepoester in het Plopsa Theater bewonderen. Wie niet meer kan wachten, kan Assepoester ontmoeten tijdens de Magic Bubble Nights op 9 en 16 augustus! Ben jij klaar voor deze prinselijke ontmoeting?

Attractieplezier tot 22:30 uur!

De Magic Bubble Nights staan garant voor extra veel attractieplezier! Anubis The Ride, Het Bos van Plop, De Grote Golf... Eindeloos ritjes maken in je favoriete attracties? Het kan, tijdens de Magic Bubble Nights op vrijdagen 9 en 16 augustus en Plopsa Late Night op woensdagen 14, 21 en 28 augustus!

Kom jij ook?

De niet te missen Magic Bubble Nights in Plopsaland De Panne vinden plaats op 9 en 16 augustus 2019. Kom en beleef een magische avond! Het evenement is inbegrepen in je ticket of abonnement.

Bestel nu je tickets!