Plopsaland De Panne voortaan heel het jaar open!

Goed nieuws voor alle fans van Plopsaland De Panne: het populairste pretpark van België blijft voor het eerst ook na de kerstvakantie open tijdens de weekends van januari, februari en maart. Ook gedurende de volledige krokusvakantie openen de poorten van Plopsaland De Panne voor bezoekers.

Mayaland Indoor elke dag geopend!

En daar blijft het niet bij: op alle overige dagen waarop Plopsaland De Panne niet open is, zal Mayaland Indoor, de indoorzone van het park, wél geopend zijn. Bezoekers kunnen vanaf 26 oktober 2020 in principe dus 365 dagen per jaar in Plopsaland De Panne terecht. Ook het nabij gelegen waterpark Plopsaqua De Panne blijft, net zoals de voorbije jaren, dagelijks geopend.

De concrete openingstijden worden binnenkort bekend gemaakt.

Mayaland Indoor elke dag geopend!
Vanaf eind oktober: wegdromen in het Plopsa Hotel...

Vanaf eind oktober: wegdromen in het Plopsa Hotel...

Bovendien opent het Plopsa Hotel eind oktober zijn deuren. Hotelgasten zullen dus, net zoals abonnees en andere bezoekers, het hele jaar door terecht kunnen in Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne!

Kan je nu al niet meer wachten tot je eerste verblijf in het Plopsa Hotel? Meld je dan nu aan en word als eerste op de hoogte gebracht wanneer je jouw kamer in het Plopsa Hotel kan boeken!

Voor deze extra openingsdagen is Plopsaland De Panne dringend op zoek naar 500 jobstudenten om dit najaar nog één of meerdere dagen aan de slag te gaan in het park. Van attractiebedieners en kassamedewerkers tot restaurant- en winkelmedewerkers: er is voor ieder wat wils! Ook het Plopsa Hotel werft 50 mensen aan voor verschillende afdelingen.

Ook werknemers of gepensioneerden die een centje willen bijverdienen zijn welkom bij Plopsa; het park zoekt 100 flexi-jobbers. Wie wil solliciteren kan hiervoor terecht op plopsajobs.be.