Verrassing voor Gert Verhulst tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2019

Vandaag viel het doek over de Samson & Gert Zomershow in Plopsaland De Panne. Tijdens de allerlaatste show werd Gert Verhulst in de bloemetjes gezet voor de afgelopen 20 edities.

Heel wat trouwe fans van Samson & Gert zakten vandaag af naar het Plopsa Theater voor een speciale Samson & Gert Zomershow. Na 20 jaar vond daar vandaag de allerlaatste show plaats. De show werd nog specialer toen 'de directeur van Plopsaland' - zoals Gert zelf zegt tijdens de shows - bij het einde van de show op het podium kwam om Gert te bedanken voor 20 Zomershows op een rij.

'We willen Samson & Gert heel erg bedanken voor de prachtige afgelopen twintig jaar!', klonk het bij Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. Daarnaast kreeg Gert nog een enorme bos bloemen uit handen van de CEO.

Samson & Gert Zomershow
Samson & Gert Zomershow
Samson & Gert Zomershow

Meer dan 1.400 shows!

Sinds de opening van Plopsaland De Panne in 2000 maakte de Samson & Gert Zomershow deel uit van het zomerprogramma van het park. In totaal speelde het legendarische duo er 1.493 Zomershows! Naar de allerlaatste editie van de show kwamen deze zomer maar liefst 46.000 fans kijken.

In een vorig blogartikel blikten we terug op de meest memorabele momenten uit 20 Samson & Gert Zomershows. Zo gingen Samson & Gert naar het circus, waren er ontelbare verkleedpartijen van de Burgemeester en vierden we de 25e verjaardag van Samson & Gert.

Assepoester tijdens de kerstvakantie

Eind dit jaar volgen nog afscheidsshows in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs. In Plopsaland De Panne maakt de Samson & Gert Kerstshow plaats voor de familiemusical Assepoester met volledig Vlaamse cast in kleurrijke droomkostuums. Met een ticket voor de voorstelling 'Assepoester' krijgen bezoekers bovendien ook toegang tot Winter Magic in Plopsaland De Panne.