Niets is heerlijker dan met een dikke jas, een mooie sjaal en een paar handschoenen de kou te trotseren tijdens een dagje Winter Magic in Plopsaland De Panne… Is dat toch nog iets te fris voor jou? Dan heeft Plopsaland De Panne deze winter alles in huis om jou op te warmen!

Tijdens Winter Magic, tijdens de volledige kerstvakantie, wordt Plopsaland De Panne nog magischer dankzij honderden kerstbomen, fonkelende lichtjes, heel wat extra animatie én heerlijke warme snacks en dranken!

Zoek de warmte op tijdens Winter Magic in Plopsaland De Panne

Warme chocolademelk

Warme chocolademelk

ideale opwarmer tijdens een dagje Plopsaland De Panne vind je in het F.C. De Kampioenen Café. Bestel er net als Marcske ne warme choco van Cécémel aan de enige echte toog van Pascalleke op het Dorpsplein! Bovendien vind je er ook enkele decors uit de serie, waaronder het café, de antiekzaak van Fernand en de studio van Radio Hallo. Echte kampioenenfans mogen dit niet missen!

Zin in nog meer warme chocolademelk? Ga dan zeker eens langs bij Mr. Spaghetti, De Gouden Wafel of één van de vele andere horecapuntenBovendien krijg je bij aankoop van een warme Cécémel een code waarmee je een gratis postkaart, met een eigen foto en een warme wens, kan versturen. Als dat geen mooi gebaar is!

Jenever in alle mogelijke smaken

Op het Dorpsplein vind je exclusief tijdens Winter Magic de gezellige winterchalet van Smeets, het beroemde jenevermerk uit Hasselt. Je kan er kiezen uit 6 soorten jenever, van appel en citroen tot zelfs hazelnoot! Aan jou de keuze!

Vuurkorven

Met een Cécémel of jenever in de hand kan je heerlijk opwarmen bij de vuurkorf midden op het Dorpsplein, terwijl je geniet van kerstdeuntjes en de winterse sfeer

Heerlijke warme wafels en pannenkoeken

Suiker of chocolade, wat wil jij op jouw wafel? Eén ding staat vast: ook om te smullen van een lekkere, warme wafel kan je deze winter terecht in Plopsaland De Panne! Zo vind je ze onder meer bij De Gouden Wafel, Chez Albert en bij Sibuna, in de schaduw van Anubis The Ride.

Hou je meer van pannenkoeken? Je vindt de authentieke pannenkoeken van Beauvoords Bakhuis onder meer op het Kermisplein en bij Mr. Spaghetti!

Heerlijke warme wafels en pannenkoeken

Aperto

De festivalsfeer in de winter? Waarom niet! Terwijl The Ride to Happiness by Tomorrowland voorbij scheurt, kan je bij Aperto smullen van heerlijk warme nachos con carne en taco’s met pulled pork, pulled chicken of pulled mushroom. Klinkt geweldig, toch?

Ontdek de warmte van het Plopsa Hotel

Ontdek de warmte van het Plopsa Hotel

In het Plopsa Hotel, vlak naast Plopsaland en Plopsaqua De Panne, is het altijd lekker warm! Ook als je niet in het hotel overnacht, ben je er welkom voor een warme drank, lekkere cocktail en heerlijke hapjes in de twee gezellige bars: de Joe Bar en de Proximus Cocktailbar.

Of wat dacht je van het uitgebreide buffet dat iedere avond geserveerd wordt in Restaurant Le Grand Buffet? Tijdens de kerstvakantie kan je er ook 's middags terecht voor een overheerlijk lunchbuffet. Zin gekregen? Reserveer dan nu jouw tafel!

Plopsaland De Panne heeft dus alles in huis om jou te verwarmen tijdens een bezoek aan Winter Magic. Niet enkel de talloze lekkernijen laten je opwarmen, ook de meer dan 50 attracties voor jong en oud zorgen voor de nodige portie adrenaline!

Reserveer snel jouw tickets!

€ 48,50
Tickets
€ 18,00
Bumba Ticket