Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Halloween

BOE! De Pompoenkoning is dol op Halloween. Speciaal voor dit grote feest heeft hij zijn vrienden Urzula de heks, Larz de vampier en Gummie de mummie uitgenodigd. Ook de zussen van Urzula, Zora, Zara, Zabrina en Zoë willen dit spektakel zeker niet missen. Hoe meer zieltjes hoe meer griezelpret!

Deze vrolijke Halloween vrienden heten je graag 's morgens welkom tijdens hun Halloween Ritual. Daarna nodigen ze je uit om deel te nemen aan de Heksenkring op het Kermisplein en om de leuke nieuwe Halloween Parade te bewonderen. 's Avonds maakt iedereen zich op voor het grote spectaculaire Halloweenfeest op het Dorpsplein.

Wil je nog meer Halloweensfeer opsnuiven, dan kan je samen met Nachtwacht komen griezelen tijdens de allereerste Nachtwacht Halloweenshow in het Plopsa Theater of tijdens Ketnet Halloween en de Halloween Scare Nights!

Klik op de dag van je bezoek om het programma te ontdekken!

Dankzij de promocode 'HALLOWEEN' krijg je maar liefst 35% korting op tickets ≥ 1m

35% KORTING
TICKETS >1M
PROMOCODE 'HALLOWEEN'

Hoe tickets bestellen?

1. Klik hierboven op "KOOP TICKETS"
2. Selecteer het aantal gewenste tickets >1m
3. Selecteer eventuele extra tickets
4. Ga verder naar "IN WINKELWAGEN"
5. Voer de kortingscode 'HALLOWEEN' in. Hiermee verschijnen het aantal tickets met de juiste korting
6. Rond de aankoop af

Gesloten op:Elke openingsdag