Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Winter Magic

Tijdens Winter Magic transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Droom weg bij deze feeërieke winterse scenes of ga een rondje schaatsen op de ijspiste op het Dorpsplein. Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland Indoor, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk! ’s Avonds kan je genieten van de Winter Parade (vanaf 21/12) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes.

Magisch Lichtfestival
Tijdens Winter Magic moet je zeker ook een bezoekje brengen aan het kleurrijke Lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve. De sculpturen zorgen voor een magisch lichtspel dat je zeker niet mag missen! Je ontdekt er lichtsculpturen van Samson die een treintje bestuurt, van Kabouter Plop op een slede en zelfs een schitterende Prinsessia koets. Het lijkt wel winter wonderland!

Open:november30december01, 07, 08, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31januari01, 02, 03, 04, 05