Frisia

Kom griezelen in Plopsaland De Panne. De Pompoenkoning haalt alles uit de griezelkast voor een groots Halloweenfeest! Volledig ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje wordt griezelen in Plopsaland De Panne een enge ervaring om niet snel te vergeten. Je vindt er overal pompoenen, spinnenwebben, skeletten en nog veel meer andere angstaanjagende figuren.

Halloween Scare Nights

16, 23, 30 en 31 oktober 2021

Hou je van echt griezelen? Dan zijn de Halloween Scare Nights jouw ding! Durf jij het aan om de GRATIS spookhuizen Freak Circus, Camping 't Zonnetje te verkennen of wat dacht je van het nieuwe spookhuis The Tunnel? Krijg je maar niet genoeg van al dat griezelen? In Lumberjack wacht je een  aangename ontmoeting met enkele euh... wreedaardige houthakkers!

Piet Piraat Halloweenshow

30 en 31 oktober en 7 november 2021

Piet Piraat meert met zijn Scheve Schuit aan in Plopsaland De Panne voor een griezelleuk avontuur! Ken jij alle Piet Piraat-hits uit het hoofd? Bewijs het en zing en dans mee tijdens de Piet Piraat Halloweenshow!

Opgelet: Om toegang te krijgen tot de Piet Piraat Halloweenshow is een Covid Safe Ticket of Europees Digitaal Covid Certificaat vereist voor alle bezoekers vanaf 16 jaar. De afstand van 1,5m en een mondmasker zijn hierdoor niet langer verplicht.

Ketnet Halloween

1 tot en met 5 november 2021

Kom samen griezelen met Samson en Marie én ontmoet de cast van Hoodie tijdens Ketnet Halloween. Duik in meer dan 50 attracties en geniet van een spetterend optreden van De KetnetBand en een spectaculaire vuurwerkshow!

Halloweenarrangement in het Plopsa Hotel

Nog niet klaar om naar huis te gaan na een dag bibberen & beven? Boek nu jouw halloweenarrangement in het Plopsa Hotel en krijg 5% korting op je verblijf inclusief toegang tot Plopsaland De Panne (en/of Mayaland Indoor) en Plopsaqua De Panne, de meest waanzinnige halloweenevents voor kleine griezelaars of grote daredevils, en een griezelleuk ontbijt- en avondbuffet & zoveel meer!

Trek dus op een akelige halloweentocht in Plopsaland De Panne en geniet van de meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties voor jong en oud! Hoe griezelig je het maakt beslis je zelf!

Dit evenement gaat door op…

Tijdelijk geen events op de kalender.