Kom griezelen in Plopsaland De Panne. De Pompoenkoning haalt alles uit de griezelkast voor een groots Halloweenfeest! Volledig ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje wordt griezelen in Plopsaland De Panne een enge ervaring om niet snel te vergeten. Je vindt er overal pompoenen, spinnenwebben, skeletten en nog veel meer andere angstaanjagende figuren

Speciaal voor zijn feest heeft de Pompoenkoning ook kleurrijke griezels uitgenodigd! Ben jij bereid om samen te dansen en plezier te maken met creaturen uit de onderwereld?

Hou je van echt griezelen? Dan zijn de Halloween Scare Nights jouw ding! Durf jij het aan om de spookhuizen Freak Circus, Camping 't Zonnetje te verkennen of wat dacht je van het nieuwe spookhuis The Tunnel? Krijg je maar niet genoeg van al dat griezelen? In Lumberjack wacht je een  aangename ontmoeting met enkele euh... wreedaardige houthakkers!

Trek dus op een akelige halloweentocht in Plopsaland De Panne en geniet van de meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties voor jong en oud! Hoe griezelig je het maakt beslis je zelf!

Dit evenement gaat door op…