Halloween Scare Nights

Halloween Scare Nights

Enge ratten, een demon die feesten terroriseert en een freaky snoepbaron: de Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne overtreffen je ergste nachtmerries! Maar liefst 3 bloednieuwe gratis spookhuizen2 scare zones en tientallen monsters liggen op je te wachten… durf jij de confrontatie aan?

3 bloedstollende spookhuizen

MAD Rat by Fanta - NIEUW
Als ratten in de val, dat is jouw lot als je ondanks alle waarschuwingen toch deze getto wil verkennen. Om levend uit dit labyrint te geraken moet je de juiste keuzes maken en snel zijn! Gestoorde ratten zitten je op de hielen, iedere verkeerde beweging kan fataal zijn. Dus: ren voor je leven!

Krampus - NIEUW
Krampus heeft opnieuw toegeslagen tijdens een kerstdiner. Een gezin met stoute kinderen en ouders die niet meer in de Kerstman geloven zijn het slachtoffer geworden van de duistere krachten van deze demon.

CandyStein by Trésor - NIEUW
Heb je zin in een snoepje? Dr CandyStein leidt je graag rond in zijn snoepfabriek CandyStein. Maar laat je niet verleiden door de zoete geuren en felle kleuren. Dr. CandyStein produceert snoep voor de onderwereld gemaakt van… mensen!

2 angstaanjagende scare zones

Scarecrow
Wanneer de duisternis valt over de charmante hoeve en de pestdokter ontwaakt, verandert hij de vogelverschrikkers tot levende bloeddorstige monsters. Zij hebben maar één doel: de dorpsbewoners terroriseren. Durf jij een stap in deze hoeve te zetten?

Skrämma
Wickieland wordt opnieuw geteisterd door de bloeddorstige vikings van het gestrandde spookschip Skrämma. Durf jij de bemanning te trotseren tijdens deze onstuimige nacht?

Beleef de spookhuizen zonder wachttijd met de ScarePass!

Ben jij een echte durfal? Dan is de ScarePass iets voor jou! Met deze pas kan je meteen al je angsten trotseren zonder aan te schuiven! Wees snel! Er is maar een beperkt aantal passen beschikbaar!

Je voordelen:
✓ Vermijd de wachtrijen: met de ScarePass kan je de wachtrijen van de 3 spookhuizen telkens een keer voorbijsteken!
✓ Je krijgt een leuke pas aan een lanyard, meteen een leuk souvenir!

Koop nu jouw ScarePass voor slechts €23!

Alle spookhuizen kunnen ook zonder ScarePass bezocht worden. Je moet in dat geval wel rekening houden met mogelijke wachtrijen bij de spookhuizen.

Dit evenement gaat door op…

Tijdelijk geen events op de kalender.

Info

  • De spookhuizen zijn afgesloten attracties en alleen toegankelijk voor personen ouder dan 14 jaar.
  • Bezoekers ouder dan 12 jaar moeten altijd herkenbaar zijn. Er mag geen gezichtsmasker of make-up gedragen worden.