Halloween Scare Nights

Halloween Scare Nights

Tijdens de Halloween Scare Nights schreeuw je de longen uit je lijf in de GRATIS spookhuizen en jagen vreemde wezens je de stuipen op het lijf in de scare zones.

3 lugubere spookhuizen

NIEUW: The Cabin
Treed binnen in een mysterieus hostel diep in de beboste bergen. Vijf jongeren verdwenen er op mysterieuze wijze en werden nooit teruggevonden. Klokslag middernacht valt er een enge stilte over de bergen... Wat er dan gebeurt, ontdek je in het gloednieuwe spookhuis.

Freak Circus
Ga op ontdekking in de mysterieuze opslagruimte van het rondreizende Freak Circus waar momenteel wordt geoefend voor de nieuwe show. Alle artiesten zijn druk in de weer om de show nog grootser te maken dan ooit tevoren. De clown probeert er echter een stokje voor te steken…

Camping 't Zonnetje
De ooit drukbezochte Camping ’t Zonnetje is al lang niet meer die gezellige camping van toen. Sinds de komst van enkele bewoners gaat het van kwaad naar erger...

2 scare zones

NIEUW: Skrämma in Wickieland
Wickieland wordt geteisterd door de bloeddorstige vikings van het gestrandde spookschip Skrämma. Durf jij de bemanning te trotseren tijdens deze onstuimige nacht?

NIEUW: Scarecrow in Heidiland
Nadat het vredige bergdorpje in duisternis is gehuld, worden de vogelverschrikkers van het platteland plots levend en veranderen ze in bloeddorstige monsters met maar één doel: de inwoners terroriseren. Durf jij een stap in dit dorp te zetten?

De spookhuizen en scare zones zijn inbegrepen in je ticket of abonnement voor Plopsaland De Panne tijdens de Halloween Scare Nights!

Gruwelijke dj-sets

Tijdens de Halloween Scare Nights zetten de beste dj's van het land The Ride to Happiness by Tomorrowland op z'n kop met de vetste beats! Ontdek hier de line-up:

Info

  • De spookhuizen zijn afgesloten attracties en alleen toegankelijk voor personen ouder dan 14 jaar.
  • Bezoekers ouder dan 12 jaar moeten altijd herkenbaar zijn. Er mag geen gezichtsmasker of make-up gedragen worden.

Dit evenement gaat door op…