Nacht van de Abonnees

Nacht van de Abonnees

Een exclusief feestje, speciaal voor abonnees!

Zin in een exclusief feestje? Na een jaar wachten is de Nacht van de Abonnees helemaal terug, op vrijdag 27 augustus 2021 in Plopsaland De Panne! Geniet van een optreden van Samson & Marie, gevolgd door een spetterende dj-set en dat allemaal in een unieke sfeer! Leuke animaties, talloze kortingen* en heel wat andere verrassingen maken de avond compleet! En dit speciaal voor jou, onze trouwe abonnee!

Reserveer hier je gratis tickets!

Een feest vol kortingen in Plopsaland De Panne

De Nacht van de Abonnees belooft een feest vol kortingen te worden... Als abonnee krijg je de hele avond lang 25% korting op aankopen in de winkels* en restaurants in Plopsaland De Panne!

* Behalve op reeds afgeprijsde artikelen, huur lockers, bolderkarren & aankoop tickets/abonnementen)

Recycling Booth Proximus & Umicore 

Proximus werkt samen met Umicore om bij te dragen aan een duurzame planeet. Heb je een of meerdere oude smartphones en weet je niet wat ermee doen? Breng ze mee naar Plopsaland De Panne op de Nacht van de Abonnees, deponeer ze aan de ingang en krijg een waardebon van € 5, te spenderen in Plopsaland De Panne! 

Exclusief voor Plopsa-abonnees

De Nacht van de Abonnees is voorbehouden voor Plopsa-abonnees (Plopsa-FunCard, Plopsa-SwimCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-FunCard, Bumba-SwimCard, Bumba-GoldCard, Inwonerskaart De Panne) met een geldig abonnement op de dag van de Nacht van de Abonnees. Indien je abonnement bijna vervalt, verleng je deze best op voorhand of de dag zelf.

Iedere abonnee krijgt de kans om één vergezellende persoon mee te brengen aan het voordelige tarief van €15,50. Zowel abonnees als vergezellende personen moeten hun ticket op voorhand reserveren. Dat kan hier.

Praktisch

Overdag
Plopsaland De Panne is op vrijdag 27 augustus 2021 geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De deuren voor de Nacht van de Abonnees openen vanaf 19:00 uur. Abonnees zijn welkom vanaf 10:00 uur (je moet dat bezoek wel op voorhand online reserveren) en kunnen zich tijdens de dag aanmelden aan de ingang van het park voor de registratie van hun online gereserveerde e-ticket voor de Nacht van de Abonnees. Hierbij krijgen zij ook een polsbandje en een bonnenvel overhandigd. Eventuele vergezellende personen kunnen vanaf 19:00 uur samen met de abonnee het park in.

‘s Avonds
Vanaf 19:00 uur is inkom enkel mogelijk op vertoon van een geldig Plopsa-abonnement in combinatie met het e-ticket in ruil voor een polsbandje en een bonnenvel. De eventuele vergezellende persoon moet samen met de abonnee het park betreden.

Hotelgasten Plopsa Hotel
Als hotelgast van het Plopsa Hotel is toegang tot de Nacht van de Abonnees inbegrepen in je verblijfsarrangement.

Coronamaatregelen
De Nacht van de Abonnees wordt volledig georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen. Het is dus mogelijk dat er een bewijs van volledige vaccinatie of een negatieve test gevraagd wordt bij de ingang.

Dit evenement gaat door op…

aug '21