Nacht van de Abonnees

Nacht van de Abonnees

Een exclusief feestje, speciaal voor abonnees!

Zin in een exclusief feestje? Plopsa trakteert al haar abonnees op een spetterende avond boordevol optredens en verrassingen op zaterdag 9 juli 2022 in Plopsaland De Panne!

K3 is alvast van de partij voor het allereerste optreden ooit van Hanne, Marthe en Julia in een Plopsa-park! Zing en dans mee met hun bekendste hits: van Oya Lélé tot Roller Disco en niet te vergeten: Waterval!

Reserveer hier je gratis tickets! Reserveren voor de Nacht van de Abonnees is verplicht.

Het feestje is nog lang niet gedaan: tal van leuke animaties, talloze kortingen*, gratis geschenkjes en nog heel wat andere verrassingen maken de avond compleet! En dit speciaal voor jou, onze trouwe abonnee! Deze spetterende avond wordt bovendien afgesloten met een magisch vuurwerk!

* Behalve op reeds afgeprijsde artikelen, huur lockers, bolderkarren, tickets, abonnementen en waardebonnen. Niet geldig bij Alberto’s Churros, Big & Betsy Hoeve, Mevrouw Praline, Ylva’s Fruit, Nachtwacht Snack, Hollandse Poffertjeskraam, Dunkin', Schminkstand Mayaland, Dorpsplein Games, Octaaf Games, Maya Games en in het Plopsa Hotel.

Programma

 • 18:00 uur: start Nacht van de Abonnees
  De attracties zijn geopend tot 22:30 uur (#LikeMe Coaster, Heidi The Ride en Nachtwacht-Flyer zijn gesloten)
 • 19:15 uur: Magic Bubble Party op het Dorpsplein
 • 20:00 uur: DJ-set Dimaro bij The Ride to Happiness by Tomorrowland
 • 20:15 uur: Magic Bubble Party op het Dorpsplein
 • 20:30 uur: Optreden K3 op het Dorpsplein
 • 21:15 uur: Magic Bubble Party op het Dorpsplein
 • 21:30 uur: Plopsa Parade
 • 22:15 uur: Magic Bubble Party op het Dorpsplein
 • 22:30 uur: Optreden K3 op het Dorpsplein
 • 23:00 uur: Vuurwerk op het Dorpsplein

Een feest vol kortingen in Plopsaland De Panne

De Nacht van de Abonnees belooft een feest vol kortingen te worden... Als abonnee krijg je de hele avond lang 25% korting op aankopen in de winkels* en restaurants in Plopsaland De Panne!

* Behalve op reeds afgeprijsde artikelen, huur lockers, bolderkarren, tickets, abonnementen en waardebonnen. Niet geldig bij Alberto’s Churros, Big & Betsy Hoeve, Mevrouw Praline, Ylva’s Fruit, Nachtwacht Snack, Hollandse Poffertjeskraam, Dunkin', Schminkstand Mayaland, Dorpsplein Games, Octaaf Games, Maya Games en in het Plopsa Hotel.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Alle praktische info op een rij

Exclusief voor Plopsa-abonnees

De Nacht van de Abonnees is voorbehouden voor Plopsa-abonnees (enkel Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-FunCard, Bumba-GoldCard of Inwonerskaart De Panne) met een geldig abonnement op de dag van de Nacht van de Abonnees en met een speciale reservatie voor de Nacht van de Abonnees. Reserveren kan hier. Reserveren voor de Nacht van de Abonnees is verplicht.

Indien je abonnement bijna vervalt, verleng je deze best op voorhand (om wachtrijen te vermijden) of de dag zelf. Dat kan eenvoudig online. Klik hier voor meer informatie.

Iedere abonnee krijgt de kans om één vergezellende persoon mee te brengen aan het voordelige tarief van €15,50. Zowel abonnees als vergezellende personen moeten op voorhand een speciaal ticket voor de Nacht van de Abonnees reserveren. Dat kan hier.

Praktisch

Kom je ook overdag?
Plopsaland De Panne is op zaterdag 9 juli 2022 geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De deuren voor de Nacht van de Abonnees openen vanaf 18:00 uur. Abonnees zijn uiteraard ook al overdag welkom vanaf 10:00 uur, zo vermijd je eventuele wachtrijen 's avonds! Tijdens de dag (van 13:00 tot 17:00 uur) kunnen abonnees alvast hun deelnemerspolsbandje en voordelenflyer afhalen aan de ingang van het park, op vertoon van hun geldige Plopsa-abonnement en hun reservatie voor de Nacht van de Abonnees. Eventuele vergezellende personen kunnen met hun speciale ticket vanaf 18:00 uur samen met de abonnee het park in.

Wij komen enkel 's avonds
Vanaf 18:00 uur is inkom enkel mogelijk op vertoon van een geldig Plopsa-abonnement in combinatie met de reservatie voor de Nacht van de Abonnees. In ruil daarvoor krijg je een polsbandje en een voordelenflyer. De eventuele vergezellende persoon moet samen met de abonnee het park betreden.

Hotelgasten Plopsa Hotel
Voor hotelgasten van het Plopsa Hotel is toegang tot de Nacht van de Abonnees inbegrepen in het verblijf.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Dit evenement gaat door op…

Tijdelijk geen events op de kalender.