Nacht van de Abonnees

Nacht van de Abonnees 2019

Een exclusief feestje speciaal voor jou!

Zin in een exclusief feestje? Wat dacht je van de Nacht van de Abonnees op zaterdag 6 juli in Plopsaland De Panne? Geniet van het K3 optreden, de leuke animaties, de talloze kortingen en andere verrassingen! En dit enkel en alleen voor jou, onze trouwe abonnee!

PROGRAMMA
20:30 K3 Optreden
21:00 DJ Zina
23:00 Vuurwerk

De Nacht van de Abonnees is toegankelijk voor alle houders van een FunCard, BumbaCard en GoldCard mits reservatie. Iedere kaarthouder mag bovendien 1 vergezellende persoon meenemen aan het voordelig tarief van € 12,50.

OVERDAG
Plopsaland De Panne is open van 10u tot 18u. De deuren voor de ‘Nacht van de Abonnees’ openen vanaf 19u. Abonnees die tijdens de dag in het park aanwezig zijn krijgen de mogelijkheid om in het park te blijven. Tijdens de dag moeten zij zich enkel aanmelden aan de ingang van het park voor de registratie van hun online gereserveerde e-ticket voor de Nacht van de Abonnees. Hierbij krijgt men een polsbandje en een bonnenvel overhandigd. Eventuele vergezellende personen voor de Nacht kunnen vanaf 19u samen met de abonnee het park in.

‘S AVONDS
Inkom vanaf 19u en enkel op vertoon van een geldige FunCard, BumbaCard of GoldCard in combinatie met het e-ticket in ruil voor een polsbandje en een bonnenvel. De eventuele vergezellende persoon moet samen met de abonnee het park betreden.

Extra voordelen
Als abonnee krijg je de hele avond lang 25% korting op alle aankopen in de winkels*, restaurants, op souvenirfoto’s aan de ingang van het park en op de games**! Tickets Het aantal tickets is beperkt, dus wees er snel bij! Vooraf online tickets reserveren is zowel voor abonnees als voor vergezellende personen vereist.

BESTEL HIER JE TICKETS

*Behalve voor de huur van bolderkarren, lockers & de aankoop van tickets en/of abonnementen.**Of een gelijkwaardig voordeel bij de games. Korting niet geldig in de Outlet Store en bij de automaten.

Info

  • Programma onder voorbehoud. 
  • Exclusief voor houders van een Plopsa-FunCard.

Dit evenement gaat door op…

Tijdelijk geen events op de kalender.