New Year's Eve

New Year's Eve

Vier een spetterend oudejaar!

New Year's Eve in Plopsaland De Panne: dat zijn duizenden fonkelende lichtjes, betoverende attracties en hartverwarmende animatie met als kers op de taart een fantastisch optreden van Samson & Marie!

Aftellen naar 2023 doen we met dj-sets van Viktor Verhulst & Kobe Ilsen én een magisch vuurwerk...

Programma

  • 18:30 uur: opening Plopsaland De Panne
    Alle attracties* zijn geopend tot 23:30 uur (Heidi The Ride, De Dierenmolen, #LikeMe Coaster & waterattracties zijn de hele avond gesloten)
  • 18:30 - 23:00 uur: magische animatie
  • 20:30 & 23:30 uur: optreden Samson & Marie
  • 23:59 uur: aftellen naar 2023 met vuurwerk en een NYE Party
  • 00:00 - 01:00 uur: groot nieuwjaarsfeest met Ilsen & Verhulst
  • 01:00 uur: einde

*Onder voorbehoud van de koude temperaturen

Magische formules

  • New Year's Eve + €10 food- & giftvoucher: toegang tot Plopsaland De Panne op 31 december 2022 van 18:30 tot 00:30 uur, inclusief €10 die je kan besteden in de horecapunten en winkels op en rond het New Year's Eve Square in Plopsaland De Panne tijdens New Year's Eve - Tickets bestellen
  • New Year's Eve + diner: toegang tot Plopsaland De Panne op 31 december 2022 van 18:30 tot 00:30 uur en een luxueus diner: Tickets bestellen

Voor New Year's Eve heb je een speciaal eventticket nodig. New Year's Eve is niet inbegrepen in een standaardticket en abonnement voor Plopsaland De Panne.

Verwen jezelf met een luxueus diner

Sluit het jaar op magische wijze af en combineer New Year's Eve met een heerlijk diner in een prachtig kader op 31 december 2022! Je eet zoveel je maar wilt uit het speciale New Year's Eve buffet met een ruime keuze aan koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten en een uitgebreid dessertbuffet.

Bestel hier je tickets inclusief diner

Praktische info

Hotelgasten Plopsa Hotel
Als hotelgast van het Plopsa Hotel is toegang tot New Year's Eve en het luxueuze diner in Restaurant Le Grand Buffet inbegrepen in het verblijfsarrangement voor de nacht van 31 december 2022 op 1 januari 2023.

Plopsa-abonnees
Plopsa-abonnees met een geldig abonnement op 31 december 2022 genieten van zeer voordelige tickets voor New Year's Eve. In het ticket is €10 inbegrepen die je kan besteden in de horecapunten en winkels op en rond het New Year's Eve Square in Plopsaland De Panne tijdens New Year's Eve. Omdat er heel wat extra animatie en optredens gepland staan tijdens New Year's Eve en deze niet standaard inbegrepen zijn in een abonnement en om tegen te gaan dat abonnees een plaats reserveren en niet opdagen, is een ticket voor abonnees niet gratis.

Dit evenement gaat door op…

dec '22
Voor New Year's Eve heb je een speciaal eventticket nodig. New Year's Eve is niet inbegrepen in een standaardticket en abonnement voor Plopsaland De Panne.