New Year's Eve

New Year's Eve

Vier een spetterend oudejaar!

Duizenden fonkelende lichtjes, betoverende attracties, hartverwarmende animatie, een fantastisch optreden van Samson & Mariedj-sets van onder andere Viktor Verhulst & Kobe Ilsen, tal van andere optredens én samen aftellen naar 2022 met een magisch vuurwerk: in Plopsaland De Panne luid je op vrijdag 31 december feestelijk het nieuwe jaar in!

Programma

 • 18:30 uur: opening Plopsaland De Panne
  Attracties geopend tot 23:00 uur
 • Vanaf 18:30 uur: magische animatie in het park (tot 22:00 uur)
 • Optreden Samson & Marie
 • 23:00 uur: groot eindejaarsfeest met Viktor Verhulst & Kobe Ilsen op het Dorpsplein
 • 23:59 uur: aftellen naar 2022
 • 00:00 uur: vuurwerk
 • 01:00 uur: einde

Magische formules

 • New Year's Eve + €10 food- & giftvoucher: toegang tot Plopsaland De Panne op 31 december 2021 van 18:30 tot 01:00 uur, inclusief €10 die je kan besteden in restaurants en winkels in Plopsaland De Panne tijdens New Year's Eve - Tickets bestellen
 • New Year's Eve + diner: toegang tot Plopsaland De Panne op 31 december 2021 van 18:30 tot 01:00 uur en een luxueus diner van 19:00 tot 23:00 uur - Tickets bestellen

Verwen jezelf met een luxueus diner Le Grand Buffet!

Sluit het jaar op magische wijze af en combineer New Year's Eve met een heerlijk diner in een prachtig kader op 31 december 2021 van 19:00 tot 23:00 uur! Je eet zoveel je maar wil uit het speciale New Year's Eve buffet met een ruime keuze aan koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten en een uitgebreid dessertbuffet.

Bestel hier je tickets inclusief diner

Liever het totaalplaatje?

Boek je arrangement in het 4-sterren superior Plopsa Hotel inclusief verblijf, toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, ontbijtbuffet, het luxeuze diner, parking én New Year's Eve en plof na een fantastische avond neer in een van de 117 gethematiseerde kamers! Zin in een nieuwjaarsduik? Toegang tot Plopsaqua De Panne is inbegrepen in je verblijf!

Boek nu je arrangement in het Plopsa Hotel

Praktische info

Hotelgasten Plopsa Hotel
Als hotelgast van het Plopsa Hotel is toegang tot New Year's Eve en het luxueuze diner in Restaurant Le Grand Buffet inbegrepen in je verblijfsarrangement.

Coronamaatregelen
New Year's Eve wordt volledig georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Plopsa-abonnees
Plopsa-abonnees met een geldig abonnement op 31 december 2021 genieten van zeer voordelige tickets voor New Year's Eve. In het ticket is €10 inbegrepen die je die avond kan besteden in restaurants en winkels in Plopsaland De Panne. Omdat er heel wat extra animatie en optredens gepland staan tijdens New Year's Eve en deze niet standaard inbegrepen zijn in een abonnement en om tegen te gaan dat abonnees een plaats reserveren en niet opdagen, is een ticket voor abonnees niet gratis.

Dit evenement gaat door op…

dec '21