Plopsa Fanday

Plopsa Fanday

Kom alles te weten over de toekomst van de Plopsa-parken!

Plopsa nodigt alle pretparkfans uit voor de exclusieve Plopsa Fanday op zaterdag 17 december 2022 in Plopsaland De Panne! Na de ontvangst met een heerlijk ontbijt kom je alles te weten over de toekomstplannen van de Plopsa-parken tijdens een presentatie door Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

Daarna mag je als één van de eersten een kijkje nemen op de werf van het gloednieuwe overdekte themagebied Circus Bumba. Circus Bumba belooft een paradijs voor jong en oud te worden met 5 nieuwe attracties, een theater, een restaurant, twee horecapunten en een winkel. Goed voor een investering van 12,5 miljoen euro!

Opgelet: de werf van Circus Bumba is moeilijk toegankelijk voor kinderwagens.

Bestel hier jouw tickets!

Programma

 • 09:00 uur: Verwelkoming met ontbijt (Plopsa Hotel)
 • 10:00 uur: Presentatie door Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof (Plopsa Hotel)
  Ontdek meer over de toekomstplannen van de Plopsa-parken!
 • 11:00 uur: Rondleiding werf Circus Bumba, Plopsa Hotel en achter de schermen in het Proximus Theater en de kantoren van de Plopsa Group
  Een uniek bezoek aan de werf van Circus Bumba: het gloednieuwe indoorthemagebied dat in 2023 de deuren opent en achter de schermen in Plopsaland De Panne.
 • 12:00 uur: Vrij bezoek aan Winter Magic in Plopsaland De Panne
  Een geldig toegangsticket of abonnement voor Plopsaland De Panne is vereist

Door het koude weer kan de ERT op The Ride to Happiness by Tomorrowland helaas niet plaatsvinden. Maar: niet getreurd! Plopsa trakteert iedere deelnemer op een Plopsa-waardebon van €5 die je kan gebruiken als betaalmiddel in de Plopsa-restaurants en -winkels.

Tickets

Deelnemers aan de Plopsa Fanday moeten over een geldig toegangsbewijs voor Plopsaland De Panne beschikken.

 • Plopsa-abonnees vanaf 85cm: €10,00 (Enkel geldig op vertoon van een geldig Plopsa-jaarabonnement op de dag van de Plopsa Fanday)
 • Geen Plopsa-abonnee? Voordelig combiticket Plopsa Fanday + toegang tot Plopsaland De Panne: €45,50 (in plaats van €55,50)

Bestel hier jouw tickets!

Programmawijzigingen onder voorbehoud.

Dit evenement gaat door op…

Tijdelijk geen events op de kalender.