Soudal Quick-Step Family Day

Soudal Quick-Step Family Day

Ontmoet het Soudal Quick-Step Team van 2023!

De Soudal Quick-Step Family Day geeft fans de kans om de ploeg van 2023 van dichtbij te zien. De hele ploeg wordt voor het eerst in het openbaar voorgesteld en er zijn tal van activiteiten voor jong en oud.

Op deze unieke dag vinden in het hele park een aantal activiteiten plaats: u kunt onder andere de merchandise van het team bemachtigen en door het Soudal Quick-Step-dorp lopen om de sponsors van het team te ontmoeten. Daarnaast kunt u tijdens de Family Day de hele dag door Plopsaland De Panne, met meer dan 50 attracties voor de hele familie, bezoeken.

Het belangrijkste evenement is de officiële ploegpresentatie op het Dorpsplein in Plopsaland De Panne, waar de fans voor het eerst de hele ploeg van Soudal Quick-Step van dichtbij kunnen zien en vervolgens kunnen deelnemen aan een parade door het park.

Programma

  • Rit en parade doorheen het park
  • Soudal Quick-Step Village
  • Officiële teamvoorstelling
  • Bezoek de teambus
  • Meer dan 50 attracties voor de hele familie

Koop nu jouw voordelige tickets!

Bezoek Plopsaland De Panne op 6 januari 2023 tijdens de Soudal Quick-Step Family Day en maak kennis met de ploeg van 2023 én meer dan 50 attracties voor de hele familie!

Koop nu jouw voordelige tickets voor slechts €40,00 per persoon in plaats van € 48,50, inclusief toegang tot de ploegvoorstelling en de attracties in Plopsaland De Panne!

Dit evenement gaat door op…

Tijdelijk geen events op de kalender.