Exclusieve voordelen voor leerkrachten

/sites/default/files/public/2021-08/leerkrachten_be_nl.jpg

Leerkrachten GRATIS naar de Plopsa-parken

Als leerkracht geniet je vanaf nu op elk moment van GRATIS onbeperkte toegang tot alle Plopsa-parken. Bij aankoop van minstens één ander betalend e-ticket ≥1m, krijgen leerkrachten een GRATIS e-ticket ≥ 1m (≥1,40m Holiday Park)! Meer info

Wil je heel het jaar betoverd worden door de magie van de Plopsa-parken? Koop als leerkracht nu je Plopsa-FunCard, Plopsa-SwimCard of Plopsa-GoldCard met maar liefst €25 korting aan de kassa van jouw favoriete Plopsa-park en geniet van 1 jaar lang Plopsa-plezier! Meer info

Laat je betoveren door de Plopsa-magie en ontdek wat Plopsa te bieden heeft voor de ideale schoolreis met jouw klas!

Leerkrachten GRATIS naar de Plopsa-parken

Leerkrachten GRATIS naar de Plopsa-parken

Bij aankoop van minstens één ander betalend e-ticket ≥1m, krijgen leerkrachten een GRATIS e-ticket ≥ 1m (≥1,40m Holiday Park) voor Plopsaland De PannePlopsaqua De PannePlopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station AntwerpPlopsaqua Landen-HannuitPlopsa CooPlopsa Indoor CoevordenMajaland Kownaty & Holiday Park!

Zo bestel je jouw gratis ticket:

  1. Klik hieronder op het park dat je wenst te bezoeken
  2. Kies de datum van je bezoek
  3. Selecteer 1 keer "Ticketdeal leerkrachten": je ontvangt vervolgens 2 tickets, waarvan 1 gratis ticket
  4. Ga verder naar "IN WINKELWAGEN"
  5. Rond de aankoop af

Kies het park dat je wenst te bezoeken om je ticket te bestellen:

1 jaar lang Plopsa-plezier aan voordeeltarief

Wil je heel het jaar betoverd worden door de magie van de Plopsa-parken? Koop als leerkracht nu je Plopsa-FunCard, Plopsa-SwimCard of Plopsa-GoldCard met maar liefst €25 korting aan de kassa van jouw favoriete Plopsa-park! Inwonende gezinsleden genieten aan de kassa van een mooie korting van €15 bij de aankoop van hun Plopsa-jaarabonnement.

1 jaar lang Plopsa-plezier aan voordeeltarief

Welk abonnement past bij jou?

Met een Plopsa-FunCard geniet je van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot de Plopsa-pretparken: Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park en Majaland Kownaty en 50% korting bij Plopsaqua.

Zin in een verfrissende duik in de Plopsaqua-waterparken? Dan is de Plopsa-SwimCard iets voor jou! Ga je liever all the way? De Plopsa-GoldCard is dé all-in formule voor iedere Plopsa-fan met onbeperkte toegang tot alle Plopsa-pretparken en -waterparken en parking!

Daarnaast profiteer je ook van tot 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, 10% korting op een verblijfsarrangement in het Plopsa Hotel en nog veel méér!

Voorwaarden

Aanbod voor de tickets is enkel geldig in de online shop. Aanbod voor de abonnementen is enkel geldig aan de kassa. Alle voordelen zijn enkel geldig op vertoon van je Lerarenkaart of een ander document dat aantoont dat je het beroep van leerkracht uitoefent aan de toegangscontrole van het Plopsa-park. Dit geldt dus zowel voor het aankopen van jouw voordelige tickets, een abonnement als leerkracht of voor inwonende gezinsleden aan voordelig tarief!