Met de limousine

/sites/default/files/public/2019-03/img_5485.jpg

Plopsa, where Magic happens

Met de limousine naar een Plopsa-park... Onmogelijk denkt u? Maar wat als die droom nu eens werkelijkheid werd. Dat ritje met de limousine maakt die fantastische dag compleet. Ideaal als starter van een onvergetelijk verjaardags-, communie- of lentefeest! 

Bij Limodeluxe.be huurt u de langste limousines van Vlaanderen. Limodeluxe verhuurt de meest unieke Hummer, Chrysler 300 C, witte Lincoln en roze limousines voor allerhande gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken of diverse feestelijkheden. Geen idee is voor hen te gek om aan uw wensen te voldoen. De roze limousine werd door K3 gebruikt tijdens de première van de K3-film Bengeltjes. 
 

Limo plopsa

Volledig Plopsa-stijl

Deze limousines beschikken over 8 zitplaatsen LED verlichting, televisieschermen met aangepaste Plopsahits, lederen bekleding en een lange kinderchampagnebar. Ook een zelf bedienbare muziekinstallatie brengt u in de juiste stemming voor een onvergetelijke Plopsa-dag!

De opgeleide chauffeurs zorgen altijd voor het veilig vervoer en verwennen u graag met een gekoelde fles kinderchampagne. Uw feest starten met een limousine is HET perfecte startschot voor een geslaagd feest!


 

Limodeluxe

De limousines rijden doorheen België en Nederland en gelijk met de Belgische/Franse grensstrook. Ze maken voor elke opdracht vrijblijvend prijs. Kom indien gewenst de limousines bekijken in de showroom te Knokke-Heist.

Voor meer informatie over deze limousineverhuur kunt u altijd terecht op de website: www.limodeluxe.be 
Ook telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op het nummer +32(0)475 21 22 30 (zelfs in het weekend)

Het reserveren van een Limousine en het maken van afspraken & overeenkomsten gebeurt rechtstreeks met Limodeluxe.