Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Holiday Suites Bray-Dunes La Brise des Dunes

De Plopsaland bestemming bij uitstek! Maar dat is niet alles..

Net over de Belgisch-Franse grens ligt het kustdorpje Bray-Dunes. Deze charmante badplaats aan de Noord-Franse Opaalkust is in volle bloei. Ontdek er het brede zandstrand, de mooie zeedijk en prachtige beschermde duinengebieden. Maak in een oase van rust fantastische wandelingen of fietsroutes. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers (en hun viervoeters)!

Op vakantie met de kids? Bray-Dunes biedt eveneens een brede waaier aan toffe activiteiten in de buurt! Of wat denk je van een fantastische uitstap naar Plopsaland? Het pretpark ligt op 5 km slechts van jouw vakantieverblijf!

Holiday Suites opent in 2017 deze meest recente residentie in Bray-Dunes: La Brise des Dunes. Splinternieuwe vakantieappartementen met alle comfort ! Stijlvolle afwerking, badkamer met douche, volledig uitgeruste keuken met koffiezet, vaatwasser en combi-microgolfoven, kabeltelevisie met flatscreen én balkon.

Deze accommodatie is boekbaar voor vakanties sinds 1 juli 2017!

Gegevens

203 Rue Albert 1er
59123 Bray-Dunes

Website: www.holidaysuites.be/vakantieverblijven/bray-dunes-la-brise-des-dunes/

www.holidaysuites.be/arrangementen/plopsaland-de-panne-arrangement/

Facebook: www.facebook.com/holidaysuites