Mayaland Indoor geopend op weekdagen!

Vanaf nu is Mayaland Indoor geopend op alle weekdagen waarop Plopsaland De Panne gesloten is. Je kan dus 365 dagen per jaar in Mayaland Indoor of Plopsaland De Panne terecht. Ook het nabij gelegen waterpark Plopsaqua De Panne is dagelijks geopend. Wil je ook magisch overnachten? Dat kan! Het Plopsa Hotel ontvangt je dagelijks met open armen.

Opgelet: omwille van de coronamaatregelen is Mayaland Indoor niet geopend tot en met 28 januari 2022.

Bekijk hier de openingstijden van Mayaland Indoor en Plopsaland De Panne.

Reserveer jouw tickets voor Mayaland Indoor

Mayaland Indoor bezoeken is enkel mogelijk met een geldige reservatie. Reserveer hier je tickets en selecteer de datum waarop je Mayaland Indoor wenst te bezoeken. Heb je een Plopsa-abonnement? Dan kan je je bezoek aan Mayaland Indoor hier gratis reserveren.

Om je bezoek aan Mayaland Indoor veilig te laten verlopen, werden er een aantal maatregelen genomen. Bekijk ze hier.

Koop je tickets voor Plopsaqua De Panne en ga gratis naar Mayaland Indoor!

Wil jij graag de spannende glijbanen van Plopsaqua De Panne testen, maar sta je ook te popelen om een ritje te maken op de attracties in Mayaland Indoor? Combineer dan een verfrissende duik met attractieplezier en koop nu jouw ticket voor Plopsaqua De Panne en breng diezelfde dag gratis een bezoek aan Mayaland Indoor!

Deze actie is enkel geldig op weekdagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) waarop Plopsaland De Panne gesloten is en enkel Mayaland Indoor geopend is (zie openingstijden).

Koop je tickets voor Plopsaqua De Panne en ga gratis naar Mayaland Indoor!

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Mayaland Indoor? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren