Abonnementen

Met een Plopsa-jaarabonnement geniet je 1 jaar lang van alles wat de Plopsa-parken te bieden hebben! Naast onbeperkte toegang tot de Plopsa-parken, geniet je ook van 10% korting in de Plopsa-winkels, 15% korting op een verblijf in het Plopsa Hotel, 10% korting op een maaltijd in Restaurant Prinsessia. Bovendien krijg je tot wel 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken in Europa!

Wil je je abonnement verlengen? Klik hier voor meer info.

Plopsa-SwimCard

Met een Plopsa-SwimCard geniet je van onbeperkte toegang tot beide Plopsaqua-waterparken: Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit. Ontdek hier alle voordelen van een Plopsa-SwimCard.

Inwoners van de gemeenten De Panne, Adinkerke, Landen en Hannuit genieten bovendien van een extra voordeel: gratis parking tijdens de geldigheidsperiode van hun Plopsa-SwimCard. Inwoners van deze gemeenten dienen daarom hun Plopsa-SwimCard aan te kopen aan de kassa van Plopsaqua.

Parkeerabonnement

Wil je één jaar lang parkeren op de parkings van de Plopsa-parken tijdens jouw bezoeken? Voeg dan online een Parkeerabonnement toe aan je bestelling. De geldigheid van je Parkeerabonnement loopt in dit geval niet gelijk met die van je abonnement. Het parkeerabonnement kan niet gebruikt worden bij Plopsa Station Antwerp.

Uitverkochte dagen

Op 'uitverkochte' dagen krijg je geen toegang toegang tot het park met je abonnement. Je krijgt op zo'n dag enkel toegang tot het park indien je beschikt over tickets via de externe partij, die het park voor die dag exclusief afgehuurd heeft.

Verloren of gestolen abonnement

Bij verlies is het steeds mogelijk een duplicaat van je abonnement te vragen aan de infobalie. Hiervoor dient 5 euro betaald te worden. Bij diefstal kan je gratis een duplicaat laten aanmaken aan de infobalie op vertoon van een kopie van het politieattest. Indien je niet in het bezit bent van dit attest, dient hiervoor 5 euro betaald te worden.

Een Plopsa-jaarabonnement is strikt persoonlijk en kan enkel door de eigenaar gebruikt worden. Kinderen worden met schoenen aan gemeten.