Ook naar zee

Een dagje Plopsaland De Panne is eenvoudig te combineren met een verblijf aan de Belgische kust en een bezoek aan waterpark Plopsaqua De Panne. Naast Plopsaland De Panne bevindt zich namelijk het prachtige viersterren superior Plopsa Hotel. De tientallen themakamers dompelen je helemaal onder in de magische werelden van Maya de Bij, Wickie de Viking, Piet Piraat en Samson & Marie!

Plopsaland De Panne bevindt zich overigens op slechts een paar kilometer van de badplaats De Panne. Op de portaalsite van de Belgische kust (www.dekust.be) vind je alle mogelijke informatie voor een bezoek of verblijf aan de Belgische kust, in de buurt van Plopsaland.

De Kusttram garandeert steevast een vlotte verbinding tussen je vakantieverblijfplaats en Plopsaland. Stap af in De Panne aan halte 'Plopsaland', vlakbij de ingang van het park. De Lijn biedt een voordelige formule ‘vervoer + toegang’ via de Pluskaart, te koop in iedere Lijnwinkel. Het treinstation van De Panne, tot slot, ligt slechts op wandelafstand van de inkom van het park.