Parkeerabonnement

Als u onbeperkt wilt parkeren gedurende de looptijd van uw abonnement (Plopsa-FunCard, Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart of Holiday Park Jaarkaart), kunt u kiezen voor een parkeerabonnement. 

Parkeren is inbegrepen in de Plopsa-GoldCard.

Het parkeerabonnement is persoonsgebonden en geeft een vastgesteld persoon (+18) met een geldig rijbewijs de mogelijkheid gebruik te maken van het parkeerterrein voor één auto per dag, uitsluitend in combinatie met een parkbezoek. De eigenaar van het parkeerabonnement dient bij gebruik zelf in het voertuig aanwezig te zijn.

Het parkeerabonnement geeft bij grote drukte geen voorrang of garantie op een parkeerplaats. Indien er geen parkeerplaats (meer) beschikbaar is, heeft u geen recht op compensatie. Het is niet toegestaan het parkeerabonnement uit te lenen aan derden of anders te gebruiken dan de hierboven vermelde voorwaarden.

U dient de aanwijzingen van de dienstdoende parkeerwachters op te volgen.

Parkeren met een parkeerabonnement is enkel toegestaan tijdens de reguliere openingstijden van het attractiepark of tijdens evenementen die in het park of het theater worden georganiseerd.