Reserveer nu jouw tickets voor Plopsaland De Panne!

Goed nieuws: Plopsaland De Panne heeft opnieuw de deuren geopend voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, moet je vooraf online tickets op datum reserveren.

Vanaf 4 september moeten Plopsa-abonnees hun bezoek aan Plopsaland De Panne niet meer reserveren. Je kan als Plopsa-abonnee het park dus gewoon bezoeken met jouw abonnement en zonder reservatie (behalve op dagen waarop het park uitverkocht is door een bedrijfsevenement). We voorzien altijd plaats voor abonnees! Abonnees moeten wel nog reserveren voor Mayaland Indoor op weekdagen waarop enkel Mayaland Indoor geopend is (zie openingstijden).

Ik heb al tickets en wil reserveren
Ik heb al tickets en wil reserveren
Plopsa-abonnees hoeven hun bezoek niet meer te reserveren!
Plopsa-abonnees hoeven hun bezoek niet meer te reserveren!

Reserveer je tickets

Plopsaland De Panne hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker (m.u.v. Plopsa-abonnees) een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park.

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum. Het is niet mogelijk om van het bestaande ticket gebruik te maken zonder reservatie.

Met je gereserveerde tickets kan je een volledige dag van het park genieten. Enkel Plopsa-abonnees, kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier. Het verplaatsen van je reservatie is mogelijk voor €3,50 per ticket.

Reserveren niet nodig voor Plopsa-abonnees

Plopsa-abonnees hoeven hun bezoek aan Plopsaland De Panne vanaf 4 september niet meer te reserveren! Je kan als Plopsa-abonnee het park dus gewoon bezoeken met jouw abonnement en zonder reservatie (behalve op dagen waarop het park uitverkocht is door een bedrijfsevenement). We voorzien altijd plaats voor abonnees!

Abonnees moeten wel nog reserveren voor Mayaland Indoor op weekdagen waarop enkel Mayaland Indoor geopend is (zie openingstijden).

Reserveer met je jaarabonnement

Verlenging van tickets en jaarabonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsaland De Panne met een beperkte geldigheid die vervielen tussen 13 maart 2020 en 7 mei 2021, kunnen kosteloos omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum voor een bezoek aan Plopsaland De Panne tot en met 31 december 2021. Klik daarvoor hier.

Jaarabonnementen die geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsaland De Panne werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je jaarabonnement vielen. Deze dagen zijn ingegaan op 8 mei 2021. Je kan de nieuwe vervaldatum van je jaarabonnement terugvinden in je profiel.

Heb je een jaarabonnement via domiciliëring? Dan werd je jaarabonnement van 23 oktober 2020 tot en met 7 mei 2021 opgeschort en hoefde je in die periode niet te betalen. Je jaarabonnement is sinds 8 mei 2021 opnieuw geldig en zal opnieuw maandelijks een betaalverzoek ontvangen.

Hou het veilig met deze regels

U hoeft geen negatieve PCR-test of vaccinatiebewijs mee te brengen om het park te bezoeken. Er worden ook geen tests afgenomen in het park.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsaland De Panne nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Plopsaland De Panne? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren