Trooperdag in Plopsaland De Panne

Jullie hebben duidelijk zin om een geweldige tijd te beleven in Plopsaland! Maar dat is niet alles, jullie zijn op deze pagina beland omdat jullie tickets bestellen via Trooper en op die manier jullie vereniging of goede doel steunen. Dat verdient een speciaal Trooper-aanbod!

Hieronder kan je een plaatsje reserveren voor de enige echte Trooperdag in Plopsaland De Panne, op 19 oktober 2019, en dit aan een uitzonderlijke Trooperprijs van 20,99€/ticket (ipv 36,99€).

Hiervan gaat dan ook nog eens 3,75€ naar je vereniging of goede doel!

Kan je niet op 19 oktober? Niet getreurd, je kan voor het hele seizoen ook individuele tickets met een Trooperkorting van 5€ bestellen voor alle Plopsaparken, of  groepstickets aan een voordelig groepstarief vanaf 15 personen.

Kennen jullie Trooper al?
Trooper is een snelgroeiend online shop-platform, waar je jouw vereniging of goede doel steunt, zonder dat het je iets extra kost. Bij jouw aankoop gaat maar liefst gemiddeld 5% naar jouw favoriete vereniging, dit door aangesloten partners als Plopsa die een extra commissie geven. Dat betekent dat we het hele jaar door een mooi voordeel bieden aan alle Trooper-verenigingen, voor al onze parken.

* Bezoekers ouder dan 12 jaar moeten steeds herkenbaar zijn aan het gezicht. Het dragen van een masker of gezichtsbedekkende maquillage is daarom niet toegelaten

Trooperdag

Trooperdag 19 oktober 2019

Ik steun mijn vereniging én geniet van een uitzonderlijk tarief*.

* €20,99 i.p.v. €36,99 per ticket
--> €3,75 rechtstreeks naar mijn vereniging.

Individuele tickets seizoen 2019 -2020

Ik steun mijn vereniging én geniet van een speciale Trooperkorting*.

* €5,00 korting per ticket >1m met promocode "TROOPER"
--> 5,70% rechtstreeks naar mijn vereniging.

Trooper
Trooper

Groepstickets seizoen 2019 – 2020

Ik steun mijn vereniging én geniet van een uitzonderlijk groepstarief*.

* €22,50 voor Trooperleden (vanaf 15 personen)
--> 5,70% rechtstreeks naar mijn vereniging.