West Bay

BESCHRIJVING

West Bay is het eerste Appartementenhotel aan de Belgische kust. De receptie, ontbijtzaal en bar in het Strandhotel zijn volledig vernieuwd en gestyled door Rivièra Maison, een Nederlands topmerk in decoratie en interieur. West Bay biedt Studio’s, Suites, Deluxe Suites en Family Suites tot 6 personen ingericht met Rivièra Maison.  De Premium Appartementen bieden u eveneens alle comfort voor een aangenaam verblijf. U kan ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt in het gezellige Rivièra Café, of simpelweg genieten van een drankje in de gezellig ingerichte lounge.

LIGGING

Westende is een plaats van rust, ongerepte natuur en duinen, prachtige zandstranden, en een bruisende Noordzee. Het hotel is centraal gelegen en vormt de perfecte uitvalsbasis om de kust en het hinterland met al haar rijkdom van dichtbij mee te maken en te ontdekken wat de kust nu net zo speciaal maakt.

Nieuwpoort en Oostende liggen op een boogscheut, ideaal om wat culturele uitstappen of een namiddagje shoppen. Brugge of Ieper liggen op minder dan een half uur rijden. Voor gezinnen met kinderen is Plopsaland op slechts 20 minuten rijden.

GEGEVENS

West Bay
Vakantiestraat 1
Westende

+32 59 361 361
info@westbay.be
Meer info: https://www.westbay.be

Facebook

apart1
apart2
West Bay