Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Win 4 tickets en een Cupcake Party Box van Dr. Oetker!

Op 10, 11, 17, 18, 24 en 25 november vieren we de verjaardag van de plezantste Kabouter van het land tijdens de Verjaardagsparty voor Plop in Plopsaland De Panne. Dankzij Dr. Oetker delen we elke week aan een gezin vier tickets uit voor Plopsaland De Panne! Ze krijgen er ook een GRATIS CupCake Party Box van Dr. Oetker bovenop! 

Klik hier om mee te doen aan de wedstrijd en win 4 tickets voor Plopsaland De Panne en een CupCake Party box!

CupCake Party Box

Ontdek de Dr. Oetker CupCake Party Box! Een bak- en versierset, ideaal voor het organiseren van een leuk (verjaardags)feestje en het perfecte geschenk voor cupcakeliefhebbers! In de box vind je 1 Bereiding voor cupcakes, 1 Topping Vanille, 12 kaarsjes, 2 Schrijfstiften, 1 zakje Confetti, 1 zakje Gekleurde Parels en 12 ballonnen. Alles om van jouw feestje een onvergetelijke Cupcake-party te maken!

Ontdek hier alles over de Dr. Oetker CupCake Party Box.

workshops

Wil je Plop ook graag verassen met feestelijke cupcakes als verjaardagsgeschenk? Op 17, 18, 24 & 25 november kan je vanaf 13u30 tijdens een superleuke CupCake Workshop heerlijke cupcakes versieren aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne!