ZOMERDEALS: 15% korting in het Plopsa Hotel in juni

ZOMERDEALS: 15% korting in het Plopsa Hotel in juni
ZOMERDEALS: 15% korting in het Plopsa Hotel in juni

Betreed het mooiste hotel van België, het Plopsa Hotel in De Panne! Eenmaal in je leven moet je hier absoluut geweest zijn. Dit is jouw unieke kans, want tijdens de maand juni schittert het hotel met een exclusieve aanbieding: ontvang 15% korting op je betoverende verblijf in de maand juni dankzij de promocode ZOMERDEALS.

Inbegrepen in jouw verblijf

  • Overnachting in het viersterren superior Plopsa Hotel
  • 2 dagen toegang tot Plopsaland De Panne
  • 2 dagen toegang tot Plopsaqua De Panne
  • Diner in het Plopsa Hotel
  • Ontbijtbuffet in het Plopsa Hotel
  • Parkeren bij het Plopsa Hotel

Vanaf €131 per persoon

Drie TOP redenen om vandaag jouw overnachting te boeken in juni

1. De mooiste themaparken en spektakels vlakbij

1. De mooiste themaparken en spektakels vlakbij

Laat je elke dag betoveren door een overvloed aan shows, magische ontmoetingen, spektaculaire attracties en het gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels tijdens het Studio 100 Festival in Plopsaland De Panne! Of maak je borst al maar nat voor een wonderlijk wateravontuur in Plopsaqua De Panne! In het populaire waterpretpark, dat zich naast Plopsaland De Panne bevindt, ontdek je meer dan 15 spetterende waterattracties voor jong en oud! En dit alles op wandelafstand van het Plopsa Hotel.

2. Regenweer? Jij bent gedekt!

2. Regenweer? Jij bent gedekt!

Zowel in Plopsaland De Panne als Plopsaqua De Panne hoeft regen geen reden te zijn of niet af te komen! Er zijn tal van overdekte attracties of indoorattracties in beide parken aanwezig. Circus Bumba en Mayaland bezorgen iedereen uren attractieplezier op 17 attracties in Plopsaland De Panne. Daarnaast vinden ook heel wat shows indoor plaats, zoals de Bumba Show in het Theater van Circus Bumba.

Wist je dat De Panne een bijzonder microklimaat heeft? De wolken trekken er sneller weg waardoor je boven De Panne vaak een blauwe lucht en een heerlijk zonnetje ziet. Er is dus minder kans op een dag vol regen en ben je bij ons vrijwel altijd verzekerd van goed weer. Mispak je dus niet als het bij jou geen zon is, in De Panne schijnt de zon vaker dan je denkt!

3. Stilte voor de storm!

3. Stilte voor de storm!

Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne worden tijdens de zomer overspoeld door internationale gasten om de magie op te snuiven. Indien je graag op een kalmere periode komt, is de maand juni de ideale periode om het park op een ontspannen manier te ontdekken. Je ontdekt op de eerste rij tal van magische shows, je bent gegarandeerd van jouw ontmoeting met je favoriete figuur en het is niet lang aanschuiven op je favoriete attractie!

Mis deze kans niet om de zomer te beginnen met een vleugje magie tegen een voordelige prijs en tal van andere voordelen. Boek nu jouw overnachting in juni met de promocode ZOMERDEALS en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

Voorwaarden

Aanbod geldig voor boekingen tijdens de maand juni. Prijs van €131 per persoon is gebaseerd op de kamerprijs voor een Theaterkamer voor 4 personen voor de nacht van 11 op 12 juni 2024. Aanbod enkel geldig online. Er gelden specifieke voorwaarden voor elk aanbod. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.