Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens de krokusvakantie!

Goed nieuws voor alle Plopsa-fans: voor het eerst is Plopsaland De Panne dagelijks geopend tijdens de krokusvakantie! Het wordt alvast prachtig weer, maar dat is niet alles: Ketnet Junior zet van 28 februari tot en met 4 maart het park helemaal op z'n kop voor een te gek carnavalsfeest...

Plopsaland De Panne is vanaf dit jaar het hele jaar door geopend op woensdag, tijdens de weekends en alle schoolvakanties. Ook tijdens de volledige krokusvakantie kan je vanaf nu dus genieten van jouw favoriete attracties en meet&greets in Plopsaland De Panne! Naast prachtig weer, heeft Plopsaland De Panne nog heel wat in petto!

Ketnet Junior Carnaval met Sarah, Bumba en De Smurfen

Ketnet Junior Carnaval

Tijdens de krokusvakantie doen we daar nog een schepje bovenop met Ketnet Junior Carnaval. Bumba zet z'n circustent op in Plopsaland De Panne en staat te popelen om dolle fratsen uit te halen én met jou op de foto te gaan! Ook De Smurfen komen langs en smurfen erop los tijdens een meet&greet.

Dé kers op de taart zijn de liveshow én meet&greet met Sarah en Bavo boordevol muziek, dans en beweegplezier! Zing, dans en beweeg mee op de tonen van de leukste liedjes. Niet meedoen is onmogelijk!

Carnaval Bubble Party

Op 26 en 27 februari en 5 en 6 maart 2022 zet Bumba Plopsaland De Panne helemaal op z'n kop met een zot carnavalsfeest! Bumba heeft z'n clowns en andere gekke figuren uitgenodigd voor een te gek feest waarop jij niet mag ontbreken!

We sluiten de dag af met een heuse Carnaval Bubble Party op het Dorpsplein. Dit mag je niet missen!

Blijf overnachten in het Plopsa Hotel!

Kan je maar geen genoeg krijgen van de Plopsa-magie? Boek dan nu jouw verblijf in de magische Ketnet Junior Luxe Suite, Bumba Luxe Suite, Kabouter Plop Luxe Suite of één van de andere prachtig gedecoreerde kamers en suites in het gloednieuwe Plopsa Hotel!

Geniet daarnaast van een uitgebreid ontbijtbuffet en het luxueuze avondbuffet, bereid door de beste koks... En dat allemaal in een unieke omgeving, vlak naast Plopsaland en Plopsaqua De Panne!

Blijf overnachten in het Plopsa Hotel!

Ook na de krokusvakantie kan je nog iedere woensdag, zaterdag en zondag in maart terecht in Plopsaland De Panne. Vanaf de paasvakantie blijft Plopsaland De Panne dagelijks geopend tot het einde van de zomervakantie. Daarna is het uitkijken naar Halloween en Winter Magic. Je hoeft jouw favoriete Plopsa-figuren en -attracties dus nooit meer te missen!

Nog meer Plopsa-pret?

Zin in nog meer Plopsa-pret? Je geniet 365 dagen per jaar van waterpret in Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, van je eerste kriebels op meer dan 25 attracties in Plopsa Indoor Hasselt en ontdekt de werelden van De Smurfen, Lucky Luke en andere striphelden in Plopsa Station Antwerp!

Waterpret in Plopsaqua
Waterpret in Plopsaqua
Binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt
Binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt
Ontdek ook Plopsa Station Antwerp
Ontdek ook Plopsa Station Antwerp