Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Groepen

Inleiding

Plopsaland De Panne is een themapark aan de Belgische kust, opgebouwd rond de populaire Studio 100-figuren Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Amika, Bumba en hun vriendjes. Plopsaland combineert de magie van deze figuren met het plezier van prachtige attracties op kindermaat in familiale sfeer. De Plopsa-parken zijn bovendien de ideale locatie voor een groepsuitstap. Plopsaland De Panne biedt plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! In Mayaland kan je de wondere wereld van Maya De Bij ontdekken of ga samen met Wickie op avontuur in Wickieland! Kortom, Plopsaland De Panne staat garant voor 1001 kriebels voor de hele familie!

Tarieven

Bent u met een gezelschap van minimum 20 personen? Groepen genieten van een voordelig groepstarief. 

Groepstarieven (enkel mits reservatie)

*gemengde groep + begeleiders: € 26,99 p.p. 
één gratis begeleider per groep/bus

*jeugdgroepen (tot 16 jaar) + begeleiders: € 22,50 p.p. 
één begeleider gratis per 15 kinderen, geldig vanaf 20 betalende personen

*groepen personen met een handicap + begeleiders: € 22,50 p.p.
één begeleider gratis per 6 personen met een handicap, geldig vanaf 6 betalende personen met een handicap.

Reservatietarieven zijn enkel geldig mits schriftelijke reservatie, minstens 15 werkdagen vóór het bezoek.

DOWNLOAD HIER UW RESERVATIEFORMULIER

Catering

Plopsaland de Panne biedt uitstekende mogelijkheden voor een groepsuitstap en hecht daarbij veel belang aan catering. U kunt opteren voor een groepsmenu in een van onze themarestaurants of een formule aangepast aan uw wensen. Er zijn verschillende cateringformules beschikbaar, gaande van een 4-uurtje tot een uitgebreid feest op het Dorpsplein, elk stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd. U kunt bovendien een groepsmenu aan een voordelig tarief verkrijgen.

Groepsmenu's verkrijgbaar op aanvraag via het nummer +32 (0)58 42 02 02 of via info@plopsa.be

Vervoer

Het station van De Panne ligt op wandelafstand (300m) van de ingang van het park. De NMBS biedt een voordelige formule "vervoer + toegang" vanuit elk Belgisch station via B-Dagtrip 394 (Groepen).

Meer info hierover via www.nmbs.be, via de dienst Groepsreizen Binnenland (+32 (0)9 241 23 68 - groepen.nationaal@nmbs.be) of in je plaatselijke NMBS-station.

De Kusttram heeft een halte aan de ingang van het park. Contacteer De Lijn voor informatie over groepstarieven op het nummer +32 (0)70 220 200 (€ 0,70/min.).