Groepen

Groepen

Plopsaland De Panne is een themapark aan de Belgische kust, opgebouwd rond de populaire Studio 100-figuren Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Amika, Bumba en hun vriendjes. Plopsaland combineert de magie van deze figuren met het plezier van prachtige attracties op kindermaat in familiale sfeer. De Plopsa-parken zijn bovendien de ideale locatie voor een groepsuitstap. Plopsaland De Panne biedt plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! In Mayaland kan je de wondere wereld van Maya De Bij ontdekken of ga samen met Wickie op avontuur in Wickieland! Kortom, Plopsaland De Panne staat garant voor 1001 kriebels voor de hele familie!

Groepen genieten van een voordelig groepstarief. Ontdek hier de voorwaarden:

Tarieven (enkel mits reservatie)

Groepen
  • Gemengde groep + begeleiders: € 39,00 p.p. (1 gratis begeleider per groep/bus, geldig vanaf 20 betalende personen)

  • Jeugdgroepen (tot 16 jaar) + begeleiders: € 29,00 p.p. (1 begeleider gratis per 15 kinderen, geldig vanaf 15 betalende personen)

  • Groepen personen met een beperking + begeleiders: € 29,00 p.p. (1 begeleider gratis per 6 personen met een beperking, geldig vanaf 6 betalende personen met een beperking)

Catering voor groepen

Plopsaland De Panne biedt uitstekende mogelijkheden voor een groepsuitstap en hecht daarbij veel belang aan catering. U kunt opteren voor een groepsmenu in een van onze themarestaurants of een formule aangepast aan uw wensen. Er zijn verschillende cateringformules beschikbaar, gaande van een 4-uurtje tot een uitgebreid avondfeest, elk stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd. U kunt bovendien een groepsmenu aan een voordelig tarief verkrijgen.

Groepsmenu's verkrijgbaar op aanvraag via het nummer +32 (0)58 42 02 02 of via info@plopsa.be

Food

Vervoer

Het station van De Panne ligt op wandelafstand (300m) van de ingang van het park.

De Kusttram heeft een halte aan de ingang van het park. Contacteer De Lijn voor informatie over groepstarieven op het nummer +32 (0)70 220 200 (€ 0,70/min.).