NIEUW: Vermijd lange wachtrijen met de Express Pass!

NIEUW: Vermijd lange wachtrijen met de Express Pass!

Haal alles uit jouw bezoek aan Plopsaland De Panne met de gloednieuwe Express Pass! Dankzij de Express Pass kan je bij tot wel 9 attracties de wachtrij overslaan en zonder lange wachttijd een ritje maken in jouw favoriete attracties!

Tijdens de Halloween Scare Nights kan je met jouw Express Pass ook de wachtrijen van de scare houses overslaan.

Met jouw Express Pass en polsbandje kan je deze attracties betreden via de uitgang of de speciaal voorziene ingang. Volg daarvoor de Express Pass-borden bij de attracties. De Express Pass moet samen met het polsbandje worden getoond aan het personeel bij de attractie.

Koop nu jouw Express Pass!

Geniet optimaal van de meer dan 50 attracties in Plopsaland De Panne een vermijd dankzij de Express Pass lange wachtrijen bij tot wel 9 attracties.

De Express Pass koop je eenvoudig en snel online, bij de kassa's aan de ingang van het park en in alle winkels in Plopsaland De Panne.

Voorwaarden

In geval van slecht weer of om technische redenen kunnen attracties tijdelijk of volledig worden gesloten. Gelieve de veiligheids- en lengtebeperkingen bij de attracties in acht te nemen. Verloren Express Passes kunnen niet omgewisseld of gecompenseerd worden. Terugbetalingen zijn niet mogelijk voor ongebruikte of gedeeltelijk gebruikte Express Passes. Er kunnen kortere wachttijden zijn aan de Express Pass-ingangen. De Express Pass is persoonlijk en kan door één en dezelfde persoon gebruikt worden op één bezoekdag. De Express Pass is geen toegangsticket voor Plopsaland De Panne en dient bovenop het toegangsticket of abonnement voor Plopsaland De Panne aangekocht worden.