Beleef jouw favoriete attracties wanneer jij het wil met de Express Pass!

Beleef jouw favoriete attracties wanneer jij het wil met de Express Pass!

Haal alles uit jouw bezoek aan Plopsaland De Panne met de gloednieuwe Express Pass! Dankzij de Express Pass kan je in tot wel 9 attracties sneller een ritje maken. De Express Pass geeft je toegang tot een speciale ingang waardoor je vrijwel meteen de attractie kan beleven.

Met jouw Express Pass en polsbandje kan je deze attracties betreden via de uitgang of de speciaal voorziene ingang. Volg daarvoor de Express Pass-borden bij de attracties. De Express Pass moet samen met het polsbandje worden getoond aan het personeel bij de attractie.

Koop nu jouw Express Pass!

Geniet optimaal van de meer dan 55 attracties in Plopsaland De Panne en maak sneller een ritje in tot wel 9 attracties.

De Express Pass koop je eenvoudig en snel online, bij de kassa's aan de ingang van het park en in alle winkels in Plopsaland De Panne.

Voorwaarden

In geval van slecht weer of om technische redenen kunnen attracties tijdelijk of volledig worden gesloten. Gelieve de veiligheids- en lengtebeperkingen bij de attracties in acht te nemen. Verloren Express Passes kunnen niet omgewisseld of gecompenseerd worden. Terugbetalingen zijn niet mogelijk voor ongebruikte of gedeeltelijk gebruikte Express Passes. Er kunnen kortere wachttijden zijn aan de Express Pass-ingangen. De Express Pass is persoonlijk en kan door één en dezelfde persoon gebruikt worden op één bezoekdag. De Express Pass is geen toegangsticket voor Plopsaland De Panne en dient bovenop het toegangsticket of abonnement voor Plopsaland De Panne aangekocht worden.