Jouw communie- of lentefeest in Plopsaland De Panne

Maak van de communie- of lentefeest van jouw kind een magische ervaring in Plopsaland De Panne! Ontdek een betoverende wereld vol iconische attracties, geweldige shows én geniet van een overheerlijke maaltijd in het bijzijn van jouw favoriete Studio 100-figuren.

Reserveer vandaag nog jouw communie- of lentefeest en trakteer jouw kind, vrienden en familie op een onvergetelijk feest!

Een royaal buffet naar ieders smaak

Een royaal buffet naar ieders smaak

Tijdens jouw communie- of lentefeest in Plopsaland De Panne reserveren we voor jouw vrienden en familie een tafel in het gezellige restaurant Le Grand Buffet in het majestueuze Plopsa Hotel.

Je kan er smullen van het uitgebreide lunchbuffet waar een assortiment aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts voor jou klaar staat. Geniet van een mix van diverse salades, vlees- en visgerechten, pasta's, groentjes en meer. Kinderen kunnen smullen van het speciale kinderbuffet. Water, frisdranken, koffie en thee zijn gedurende 1,5 uur inbegrepen. Bij aankomst verwelkomen we je met een glaasje Kidibul of cava.

Inclusief toegangsticket tot Plopsaland De Panne

  • Tot en met 3 jaar: €18,00
  • 4 tot en met 11 jaar: €60,00
  • Vanaf 12 jaar: €75,00

Zonder toegangsticket tot Plopsaland De Panne (of met een geldig Plopsa-abonnement)

  • Tot en met 3 jaar: gratis
  • 4 tot en met 11 jaar: €24,99
  • Vanaf 12 jaar: €39,99
Le Grand Buffet
Le Grand Buffet
Le Grand Buffet
Le Grand Buffet
Le Grand Buffet

Maak jouw feest nog specialer!

Op zoek naar net dat ietsje meer voor jouw communie- of lentefeest? Met de volgende opties maak je jouw feest helemaal compleet!

  • Extra glaasje Kidibul met bellenblaas: €3,50 per persoon
  • Slagroomtaart inclusief kaarsjes (vanaf 8 personen): €4,50 per persoon
  • Pluche knuffel van jouw favoriete Studio 100-figuur: €10,00 per stuk

Een communie- of lentefeest is al mogelijk vanaf 12 personen. Prijzen enkel geldig bij een vooraf gemaakte reservatie. Om van de voordelige tarieven te genieten, is het verplicht om voor iedere aanwezige op het communie- of lentefeest een maaltijd te reserveren. Eigen maaltijden of drank meebrengen is niet toegelaten.

Klaar voor het feest?

Reserveer jouw communie- of lentefeest in Plopsaland De Panne in enkele klikken online.