Vier jouw verjaardag in Plopsaland De Panne!

Zin in een feestje om nooit meer te vergeten? Nodig al jouw vrienden en vriendinnen uit op jouw onvergetelijk verjaardagsfeest in Plopsaland De Panne! We verwennen je met gratis toegang voor de gevierde, voordelige toegangstickets voor de genodigden én een heerlijke maaltijd.

Uiteraard kunnen jij en jouw vrienden en vriendinnen oneindig veel ritjes maken in The Ride to Happiness by Tomorrowland, De Grote Golf, Heidi The Ride en alle andere spannende attracties in Plopsaland De Panne! Een foto scoren met jouw favoriete Plopsa-helden? Ook dat is mogelijk tijdens jouw verjaardagsfeestje in Plopsaland De Panne!

Meer dan 55 attracties voor een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Meer dan 50 attracties voor een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Gil de longen uit je lijf tijdens de meest onvergetelijke rit van je leven op Europe’s Best New Coaster: The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Wat dacht je van een spannende rit op Anubis The Ride of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen.

Je geliefde Studio 100-helden verwelkomen je met open armen en nemen je mee op meer dan 55 betoverende outdoor- en indoorattracties. Een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of de onvergetelijke indoorattracties in Mayaland? In Plopsaland De Panne kan het allemaal!

3 overheerlijke formules

Smul tijdens jouw verjaardagsfeestje van een heerlijke maaltijd in Mr. Spaghetti. Maak alvast jouw keuze:

Gratis toegang voor de jarige en voordelige tarieven voor genodigden

Wie jarig is, krijgt cadeautjes! Daarom ontvangt de jarige gratis toegang tot Plopsaland De Panne op de dag van het verjaardagsfeestje. En er is nog meer goed nieuws, want je kan jouw vrienden en vriendinnen uitnodigen aan zeer voordelige tarieven. Zo kan het feestje helemaal niet meer stuk!

Voor Plopsa-abonnees met een Plopsa Park Pass (Junior), Plopsa Premium Pass (Junior), Bumba-FunCard, Plopsa-FunCard, Bumba-GoldCard of Plopsa-GoldCard is de toegang tot Plopsaland De Panne inbegrepen in het abonnement.

Een verjaardagsfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen. Prijzen enkel geldig bij een vooraf gemaakte reservatie. Om van de voordelige tarieven te genieten, is het verplicht om voor iedere aanwezige op het verjaardagsfeest een maaltijd te reserveren. Eigen maaltijden of drank meebrengen is niet toegelaten.

Helemaal overtuigd?

Reserveer jouw verjaardagsfeest in Plopsaland De Panne in enkele klikken online.