Dit was de Grand Opening van het Studio 100 Festival

Dit was de Grand Opening van het Studio 100 Festival

Gepubliceerd op 23 maart 2024

Het Studio 100 Festival in Plopsaland De Panne is officieel afgetrapt! Tijdens de Grand Opening op 23 maart werd het startschot gegeven door Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts in bijzijn van Meneer De Burgemeester, die met een draai aan de sleutel het Festival feestelijk opende.

Grand Opening
Grand Opening
Grand Opening

Ontvangst in het Plopsa Hotel

Het feest begon al op vrijdagavond in het viersterren superior Plopsa Hotel. Daar werden heel wat bekende gasten op magistrale wijze verwelkomd door Meneer De Burgemeester. Onder meer Anke Buckinx, Dina Tersago, Simon Mignolet, Elisabeth Lucie Baeten, Ruth Beeckmans en Erik Van Looy passeerden er over de rode loper.

Voor Dina Tersago en haar gezin was het als thuiskomen: "We kennen het park, maar het is elke keer weer plezant om hier terug te komen", klonk het. Elisabeth Lucie Baeten was onder de indruk: "De kamers zijn zo prachtig, we amuseren ons te pletter". "We zijn al een aantal keer in Plopsaland geweest, maar nu is het ons eerste verblijf in het Plopsa Hotel. Het is prachtig", vult Hans Vanaken aan.

Grand Opening

Ruth Beeckmans en haar gezin genoten ook zichtbaar van het Plopsa Hotel: "De hele setting is fantastisch. Sprookjesachtig. Je zit helemaal in de sfeer van Plopsaland", klonk het.

Ook de enige echte Kabouter Klus was van de partij en verraste alle aanwezigen met een uniek fotomoment.

Grand Opening
Grand Opening
Grand Opening

Studio 100 Festival On Wheels

Hét grote moment waar iedereen naar uitkeek, was natuurlijk de Grand Opening op zaterdagochtend. Een vol Dorpsplein was er getuige van een exclusief voorsmaakje van de gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels-parade die vanaf 30 maart dagelijks in Plopsaland De Panne te zien is. Iedere parade wordt afgesloten met een feestje waarbij alle Studio 100-helden samen met de bezoekers zingen en dansen op de bekendste hits.

Grand Opening
Grand Opening
Grand Opening

Officiële opening

Daarna was het grote moment aangebroken en verschenen Gert Verhulst, Hans Bourlon, Carl Lenaerts en Meneer De Burgemeester op het podium om de grote sleutel om te draaien en het Studio 100 Festival officieel te openen. De alom bekende toespraak van Meneer De Burgemeester, voor de gelegenheid geschreven door Eugène Van Leemhuyzen, mocht uiteraard niet ontbreken.

Vanaf 30 maart zal Plopsaland De Panne elke ochtend officieel geopend worden tijdens De Grote Welkom Show door een uitverkoren gezin dat zelf de grote sleutel mag omdraaien.

Grand Opening

Kom jij ook naar het Studio 100 Festival?

Vanaf 30 maart 2024 kan je elke openingsdag van Plopsaland De Panne genieten van het Studio 100 Festival met alle nieuwe shows, ontmoetingen en de gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels-parade.

Tickets voor Plopsaland De Panne

Vanaf
36

NIEUW: Familieticket

voor 4 personen vanaf 85 cm
Slechts
149

Overnachting in het Plopsa Hotel

Geniet van een magisch verblijf
Vanaf
159