Op schoolreis naar Plopsaland De Panne

School

Klaar voor een onvergetelijke schoolreis? Meteen gekoppeld aan een schitterend educatief project? Dan moet u zeker overwegen om met uw klas of school af te zakken naar één van de Plopsa-parken! Bij alle parken zijn er gratis educatieve projecten* beschikbaar. Bovendien genieten zowel de leerlingen als de leerkrachten van gunstige extra voordelen!

Toegangstickets voor schoolreizen naar een Plopsa-park worden rechtstreeks gereserveerd via Plopsa. Klik hier voor alle info

Heerlijk smullen in Plopsaland De Panne

Maak jouw schoolreis helemaal af met een heerlijke maaltijd waarbij jouw leerlingen hun vingers kunnen aflikken. Maak je keuze uit:

4-11 jaar

  • Friet, saus, Capri-sun/water: €3,50
  • Frikandelmenu: friet, frikandel, saus, Capri-sun/water: €5,50
  • Capri-sun/water: €2,00
  • Waterijsje: €2,00

Vanaf 12 jaar

  • Friet, saus, blikje frisdrank/water: €4,50
  • Bickymenu: burger, friet, sausje: €9,99
  • Blikje frisdrank/water: €2,50

Ontdek de educatieve projecten

Exclusieve voordelen voor leerkrachten

Als leerkracht kun je nu genieten van exclusieve voordelen in Plopsa. Laat je betoveren door de Plopsa-magie en ontdek wat Plopsa te bieden heeft voor de ideale schoolreis met jouw klas!

Leerkrachten GRATIS naar de Plopsa-parken

Kom als leerkracht de Plopsa-parken heel het jaar door GRATIS verkennen! Wil je niet alleen komen? Neem vergezellende personen mee met €5 korting op een betalend ticket ≥1m. Het gratis ticket en de eventuele tickets met korting zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa's van jouw favoriete Plopsa-park.

Wil je heel het jaar betoverd worden door de magie van de Plopsa-parken? Koop als leerkracht nu je Plopsa-FunCard, Plopsa-SwimCard, Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart of Plopsa-GoldCard met tot maar liefst €25 korting aan de kassa van jouw favoriete Plopsa-park en geniet van 1 jaar lang Plopsa-plezier!

Laat je betoveren door de Plopsa-magie en ontdek wat Plopsa te bieden heeft voor de ideale schoolreis met jouw klas!

leerkracht1