Ontdek de 24 nieuwe themakamers in het Plopsa Hotel!

Gepubliceerd op 11 juli 2021

Het gloednieuwe 4-sterren superior Plopsa Hotel naast Plopsaland De Panne wordt nu nog magischer! Vanaf nu kan je er heerlijk overnachten in 24 gloednieuwe themakamers met verwijzingen naar heel wat Studio 100- en Ketnet Junior-helden.

Sinds 7 mei 2021 beschikt Plopsaland De Panne over een eigen themahotel, zoals je het nog nooit eerder zag in België. De 117 gedecoreerde kamers hebben elk hun eigen thema: van de Theaterkamers waarin jij in de spotlights staat tot de op-en-top gethematiseerde Luxe Suites, compleet in de stijl van je favoriete Studio 100-figuren waaronder K3, Maya de Bij, Samson & Marie en Piet Piraat.

K3

24 nieuwe Premium Themakamers

Al vanaf dag 1 zijn de Luxe Suites enorm populair bij de gasten van het Plopsa Hotel. Om aan de vraag naar kamers in thema van de Studio 100-figuren te kunnen blijven voldoen, werden 24 Premium Theaterkamers de voorbije weken omgetoverd tot Premium Themakamers met heel wat verwijzingen naar onder andere Bumba, Maya de Bij, Mega Mindy, F.C. De Kampioenen en Heidi.

Ook Kabouter Plop, Samson & Marie, Piet Piraat, Wickie de Viking, Ketnet Junior en K3 hebben nu hun eigen Premium Themakamer, bovenop hun bestaande Luxe Suite.

Nieuw: de Nachtwacht Premium Themakamers

Daarnaast kunnen nu ook fans van Nachtwacht heerlijk overnachten in de wereld van hun helden Vladimir, Wilko en Keelin in de nieuwe Premium Themakamers van Nachtwacht. Durf jij het aan om mee naar Schemermeer te gaan?

F.C. De Kampioenen
Samson & Marie
Nachtwacht
Backstage

Wil jij de nieuwe Premium Themakamers ontdekken?

Je kan je verblijfsarrangement in de nieuwe Premium Themakamers vanaf nu boeken via plopsahotel.be. Een verblijfsarrangement in het Plopsa Hotel is steeds inclusief onbeperkte toegang tot Plopsaland en Plopsaqua De Panne (of Mayaland Indoor), een uitgebreid ontbijt- en avondbuffet en parking.