Ontdek de hoofdcast van de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje

Ontdek de hoofdcast van de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje

Met veel enthousiasme onthult Studio 100 de volledige hoofdcast van de sprookjesmusical Sneeuwwitje, die vanaf 2 juli 2024 exclusief te zien zal zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne.

De rol van lakei zal vertolkt worden door Manu Van Acker die hiermee zijn musicaldebuut maakt. De zeven dwergen zullen gespeeld worden door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. Eerder werd al bekendgemaakt dat de titelrol gespeeld zal worden door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. De rol van de boze koningin zal afwisselend ingevuld worden door Karen Damen en Ruth Beeckmans.

Sneeuwwitje belooft een buitengewone reis te worden voor het hele gezin, gevuld met magie, muziek en onvergetelijke momenten!

Ontdek de sterrencast:

fd
Sneeuwwitje
Ianthe Tavernier
fd
Prins
Michiel De Meyer
fd
De zeven dwergen
Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux, Terrence Weijnschenk
fd
Koningin
Karen Damen en Ruth Beeckmans
fd
Lakei
Manu Van Acker

Gert Verhulst:
We brengen het tijdloze sprookje Sneeuwwitje tot leven met een cast die even betoverend is als het verhaal zelf. We nodigen jong en oud uit om deze zomer in Plopsaland De Panne de magie, muziek, en onvergetelijke momenten samen met ons te beleven.

Benieuwd naar de sprookjesmusical Sneeuwwitje?

Dankzij de voordelige combitickets kan je voor de musical ook genieten van de meer dan 50 attracties voor de hele familie in Plopsaland De Panne! Of maak jouw musicalbezoek helemaal compleet met een verblijf in het viersterren superior Plopsa Hotel, inclusief ontbijt, luxueus avondbuffet en twee dagen toegang tot Plopsaland en Plopsaqua De Panne.

Combitickets Sneeuwwitje + Plopsaland

Geniet van dit extra voordelig tarief
Vanaf
54

Plopsa Hotel inclusief Sneeuwwitje

inclusief toegang tot Plopsaland en Plopsaqua, ontbijtbuffet en avondbuffet
Vanaf
159