Alles voor de show: beluister het openingsnummer van de Gert & James ZomerRevue!

Vandaag brengen Gert Verhulst en James Cooke de zomerhit Alles voor de show uit! Met deze single brengen ze ons alvast in de sfeer van de Gert & James ZomerRevue die er binnenkort aankomt, een feest voor jong en oud aan de kust.

Alles voor de show is muzikaal entertainment. Een single met een opzwepend ritme, veel blazers en een groots ensemble. Lichten aan, het doek gaat open, de eerste toon wordt ingezet, deze nieuwe single wordt de opener van een wervelende show.

De ZomerRevue wordt één groot feest. Dat hoor je al aan dit nummer! Wij hebben er alvast enorm veel zin in. Ambiance met een glamoureus tintje in het Plopsa Theater, ideaal in combinatie met een nachtje in het Plopsa Hotel.
Gert Verhulst

De sfeer zit er al goed in met dit nummer! Het wordt een show voor iedereen, met livemuziek van onze XL-band en een fantastisch ensemble.
James Cooke

De glamoureuze Gert & James ZomerRevue in Plopsaland De Panne

De Gert & James ZomerRevue staat voor een avond topentertainment aan de Belgische kust. De ideale gelegenheid voor nieuwsgierigen om kennis te maken met het genre revue, weliswaar in een modern jasje. Sidekicks Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen Gert en James vergezellen op het podium van het Studio 100 Theater in De Panne.

Een spektakel dat je niet wil missen, vanaf 21 juli 2024 exclusief in het Studio 100 Theater in De Panne.

Boek jouw tickets voor de Gert & James ZomerRevue

Wees er snel bij, want de eerste show is intussen al uitverkocht!

Gert & James ZomerRevue

Vanaf
39

Gert & James ZomerRevue inclusief diner

Vanaf
79

Overnacht in het Plopsa Hotel

en ga gratis naar de Gert & James ZomerRevue
Vanaf
170