Ontdek de glamour van de Gert & James Zomerrevue in Plopsaland De Panne Vanaf 21 juli 2024

Ontdek de glamour van de Gert & James ZomerRevue in Plopsaland De Panne

Uw gastheren voor deze avond: James Cooke & Gert Verhulst!

Studio 100 brengt swing in uw zomeravond met de Gert & James ZomerRevue! Verwacht een groots ensemble maar ook niemand minder dan Ruth Beeckmans & Karen Damen. Samen met Gert Verhulst & James Cooke verzekert dit kwartet een avond vol sketches en glamour onder begeleiding van live-muziek van de XL-Band.

Een spektakel dat je niet wil missen, vanaf 21 juli 2024 exclusief in het Plopsa Theater in De Panne.

Gert & James ZomerRevue

Vanaf
39

Gert & James ZomerRevue inclusief diner

Vanaf
79

Overnacht in het Plopsa Hotel

en ga gratis naar de Gert & James ZomerRevue
Vanaf
159

Beleef een avond vol glitter en glamour

Beleef een avond vol glitter en glamour

Stap binnen in de magische wereld van de revue, waar glamour en entertainment hand in hand gaan. Live-muziek, hilarische sketches en oogverblindende glamour komen samen in een onvergetelijke revue show.

Uw gastheren voor deze avond zijn niemand minder dan de charmante Gert Verhulst en de grappige James Cooke. Zij nemen het publiek mee op een reis in de tijd vol, verrassingen en spektakel. Het doek gaat open, de lichten aan. Een groots ensemble maakt de show op een element na compleet. Gert & James worden vergezeld door sterren van de avond: Ruth Beeckmans en Karen Damen.

Start jouw avond in stijl met een diner

Start jouw avond in stijl met een diner

Laat je vlak voor de voorstelling verwennen met een exclusief diner in de Foyer van het Plopsa Theater. Of maak het nog exclusiever en combineer het diner met onze champagnebar. Zo wordt de ZomerRevue een absolute topavond om nooit meer te vergeten!

Het diner in de Foyer van het Plopsa Theater start om 19:00 uur (op zondag om 18:00 uur) en loopt tot de voorstelling start.

Maak de avond compleet met een overnachting in het Plopsa Hotel

Maak de avond compleet met een overnachting in het Plopsa Hotel

Na een geweldige avond met de Gert & James ZomerRevue in het Plopsa Theater gaat het feest gewoon verder in het betoverende Plopsa Hotel. Je geniet er van een glamoureus diner, smakelijke cocktails en droomt er weg in alle luxe en comfort.

Maak jouw avond helemaal compleet en boek nu jouw verblijf in het Plopsa Hotel. De Gert & James ZomerRevue krijg je als hotelgast cadeau!