Abonnement verlengen

Het verlengen van je jaarabonnement

Het verlengen van je jaarabonnement kan zowel aan de kassa als online. Voor het verlengen van een abonnement betaal je het goedkoopste tarief! Dit als dank voor het blijvend vertrouwen. Je kan het vervallen jaarabonnement verlengen tot één jaar na de vervaldatum.

Elke abonnee moet aanwezig zijn om het abonnement te verlengen. De kinderen moeten aanwezig zijn, zodat ze opnieuw gemeten kunnen worden (met schoenen). Gelieve je aan de kassa aan te melden met je identiteitskaart.

Je kan een abonnement gerust verlengen voor het vervalt. De nieuwe einddatum is altijd 12 maanden na de oude einddatum. Indien je abonnement bv vervalt op 1 juni 2020, en je verlengt het op 5 mei 2020, wordt de nieuwe einddatum 1 juni 2021. 

Om te kunnen genieten van de voordelen bij partnerparken, raden we je aan om aan de kassa van een Plopsa-park een nieuwe kaart te komen ophalen. Om van de voordelen te kunnen genieten is de correcte einddatum op je abonnementskaart belangrijk. 

De (eventuele) verlenging van een kinderabonnement (85 cm - 1m) kan enkel vanaf de vervaldatum. Dit omdat er dan opnieuw wordt gemeten of het kind kleiner of groter is dan 1 meter. Opgelet: er wordt gemeten met de schoenen aan! Als het kind nog altijd kleiner is dan 1 meter, wordt de kaart verlengd voor een jaar. Indien het kind bij de verlenging groter blijkt te zijn dan 1 meter, wordt dit een +1m abonnement. Het abonnement van uw kind (85 cm - 1m) blijft geldig tot aan de vervaldatum, zelfs als uw kind groter wordt dan 1m tijdens de looptijd van zijn/haar abonnement.

Een abonnement wordt geldig op de dag dat het wordt aangemaakt aan de kassa’s. Bij de verlenging wordt er ter plaatse een nieuwe foto genomen en worden je gegevens op eventuele wijzigingen gecontroleerd (adres, e-mailadres, …). Indien je gegevens tijdens de looptijd van je jaarabonnement wijzigen, kan dit altijd per mail (info@plopsa.be) worden doorgegeven.