Abonnement verlengen

Het verlengen van je jaarabonnement kan zowel aan de kassa als online. Je ontvangt daarna een e-voucher die je aan de kassa's van een Plopsa-park naar keuze kan inwisselen voor het verlengde abonnement. Voor het verlengen van een abonnement betaal je het goedkoopste tarief! Dit als dank voor het blijvend vertrouwen. Je kan het vervallen jaarabonnement verlengen tot één jaar na de vervaldatum.

Elke abonnee moet aanwezig zijn om het abonnement te verlengen. De kinderen moeten aanwezig zijn, zodat ze opnieuw gemeten kunnen worden (met schoenen). Gelieve je aan de kassa aan te melden met je identiteitskaart.

Een abonnement wordt geldig op de dag dat het wordt aangemaakt aan de kassa’s. Bij de verlenging wordt er ter plaatse een nieuwe foto genomen en worden je gegevens op eventuele wijzigingen gecontroleerd (adres, e-mailadres, …). Indien je gegevens tijdens de looptijd van je jaarabonnement wijzigen, kan dit altijd per mail (info@plopsa.be) worden doorgegeven.

Wanneer kan je een abonnement verlengen?
Je kan een abonnement gerust verlengen voor het vervalt. De nieuwe einddatum is altijd 12 maanden na de oude einddatum. Indien je abonnement bv vervalt op 1 juni 2020, en je verlengt het op 5 mei 2020, wordt de nieuwe einddatum 1 juni 2021.

Plopsa-BumbaCard verlengen
De (eventuele) verlenging van een kinderabonnement (85 cm - 1m) kan enkel vanaf de vervaldatum en enkel aan de kassa's (niet online). Dit omdat er dan opnieuw wordt gemeten of het kind kleiner of groter is dan 1 meter. Opgelet: er wordt gemeten met de schoenen aan! Als het kind nog altijd kleiner is dan 1 meter, wordt de kaart verlengd voor een jaar. Indien het kind bij de verlenging groter blijkt te zijn dan 1 meter, wordt dit een +1m abonnement. Het abonnement van uw kind (85 cm - 1m) blijft geldig tot aan de vervaldatum, zelfs als uw kind groter wordt dan 1m tijdens de looptijd van zijn/haar abonnement.

Parkeerabonnement toevoegen
Wil je één jaar lang parkeren op de parkings van de Plopsa-parken tijdens jouw bezoeken? Voeg dan tijdens het online verlengen van je Plopsa-abonnement een Parkeerabonnement toe aan je bestelling. De geldigheid van je Parkeerabonnement loopt in dit geval niet gelijk met die van je abonnement. Het parkeerabonnement kan niet gebruikt worden op de parking van Plopsa Station Antwerp.

Partnerparken
Om te kunnen genieten van de voordelen bij partnerparken, raden we je aan om aan de kassa van een Plopsa-park een nieuwe kaart te komen ophalen. Om van de voordelen te kunnen genieten is de correcte einddatum op je abonnementskaart belangrijk.